Blocuri de construcții magnetice 3D plăci magnetice colorate pentru copii cu vârste între 4-8 ani STEM Jucării magnetice pentru construcții educaționale timpurii Set de construcții pentru copii de 3 ani + Băieți Fete Cadouri de aniversare de Crăciun


Pret: £17.47
(as of Nov 04,2022 22:49:31 UTC – Detalii)

Placi cu magnet cu putere magnetică mai puternice pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani. Creșteți timpul părinte-copil și promovați relația părinte-copil, aduceți magneți pentru copii acasă și bucurați-vă de timpul în familie!
【Distracție și învățare】Placile magnetice sunt o bază excelentă pentru învățare STEM pentru copii. Le place să construiască lucruri din nou și din nou cu ele. Vremuri bune petrecute împreună jucându-se cu părinții.
【STEM educațional】Placi magnetice pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-8 ani, încurajează creativitatea, extinde imaginația, promovează o bună coordonare ochi-mână, blocuri magnetice grozave pentru construirea de castele pentru copii, rachete, nave, grădini zoologice etc.
【Sigur și durabil】Piesele de blocuri magnetice 3D sunt fabricate din plastic ABS non-toxic și durabil, nu vă faceți griji că iese. Culoare strălucitoare, suprafață netedă și margine rotundă. Plăcile magnetice de bună calitate sunt concepute pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3-5 ani.
【Cadou creativ】 Cadouri grozave, imaginative, cu blocuri de construcție magnetice pentru fete de 3 ani și băieți, pentru a învăța abilități motorii fine sau doar pentru a se juca, recomand să joace blocurile magnetice cu copiii.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.