BelleStyle Jucării de baie pentru bebeluși, jucării pentru cadă pentru bebeluși, jucării de înfășurare Set de jucării pentru piscină, rațe plutitoare de înot pentru băieți, fete 1 2 3 ani, pentru baby shower, jucării distractive cu apă, pachet de 3


Pret: £8.99 - £7.99
(as of Nov 04,2022 21:42:04 UTC – Detalii)

Sigur și fără baterii: jucăria de baie a fost realizată din material ABS de înaltă calitate, sigur și durabil. Marginile jucariei de cada sunt netede si bine finisate, sigure pentru bebelusul tau. Nu sunt necesare baterii pentru această jucărie de baie.
Bucurați-vă de timpul de baie: nu mai plângeți! Jucării de baie colorate și distractive în cadă, pentru a distra atenția bebelușului și a-l face să se bucure de baie. Bebelușii puteau distinge culorile cu jucăria colorată și minunată de baie pentru copii.
Jucării senzoriale pentru bebeluși: Jucăria de baie este, de asemenea, un cadou excelent pentru învățare pentru copii, culorile strălucitoare și jucăriile de apă cu rațe de înot atrag atenția copilului și dezvoltă coordonarea ochi-mână și capacitatea de echilibrare a corpului. Jocul imaginativ poate promova și curiozitatea copiilor.
Cel mai bun cadou pentru bebeluș: Acest pachet de jucării de baie cu 3 rațe de culori diferite, potrivit pentru ca copiii să se distreze în timpul băii și pe timpul jocului; cea mai bună alegere de cadou pentru Ziua Copilului, ziua de naștere, Crăciun, Halloween și așa mai departe. Oferă-i copilului tău o echipă drăguță de rațe de înot.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.