BelleStyle Jucărie de numărare a dinozaurilor, 58 de bucăți Jucării de sortare Montessori cu bol, zaruri, pensete, joc de abilități matematice Jucării educaționale și cadouri pentru copii 3 4 5+ ani


Pret: £12.99
(as of Oct 30,2022 11:22:38 UTC – Detalii)

🌈【JUCĂRIE EDUCAȚIONALĂ】Aceste jucării cu dinozauri care numără curcubeul sunt perfecte pentru programele Montessori și STEM. Acești dinozauri drăguți vor ajuta la dezvoltarea coordonării ochi-mână, a familiarității numerelor și culorilor, precum și a capacităților de matematică.
🌈【SIGURANȚA MATERIALELOR】Jucăriile noastre de sortare a culorilor sunt fabricate din plastic durabil, sunt complet solide și nu au găuri în partea de jos. este non-toxic, inodor, pentru a asigura siguranța și sănătatea copiilor. Vă rugăm să rețineți că, dacă jucăria este folosită de copii mici sub 3 ani, un adult trebuie supravegheat îndeaproape.
🌈【TIMP DIVERS】Setul nostru de dinozauri curcubeu transformă numărarea, sortarea, potrivirea și matematica într-o experiență de învățare super plăcută; Culorile strălucitoare fac ca acești dinozauri să fie și stimulați vizual. Jucăriile noastre educative de sortare a culorilor vă țin distrați băieții și fetele, stimulând în același timp creativitatea și imaginația.
🌈【CADOU MARE PENTRU COPII】Jucăriile de numărat sunt jucăriile ideale pentru educație timpurie pentru copii. Sunt foarte potrivite pentru băieți și fete, în special pentru cadouri de ziua copiilor, cadouri de ziua copiilor, cadouri de Crăciun, cadouri de Halloween, cadouri de familie, cadouri de sărbători și cadouri de vizită.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.