BBLIKE Jucării de baie pentru bebeluși, jucării de baie pentru 3, 4, 5 ani și peste băieți, fete, copii mici, copii mai mari, jucării de apă cu maimuță, jucării de duș, jucărie de baie cu cană, set de jucării cadou (A)


Pret: £17.99
(as of Oct 30,2022 04:29:44 UTC – Detalii)

Set de jucării de baie BBLIKE
[🐠 Various Play Ways] – Sina de baie are forme multiple de asamblare cu 5 Buc accesorii, copilul isi poate folosi imaginatia pentru a crea diferite orbite. Copiii pot pune mingea de rulare și capsula de rulare pe pistă, ei vor aluneca în jos cu sunet amuzant „ring ring”, fac ca timpul băii să fie distractiv și ușor. Notă: Din cauza mingii care rulează și a capsulei este prea mică, copiii ar trebui să se joace cu însoțitorii adulților, pentru a evita pericolul de a înghiți.
[🐢 More Enjoyable Bathing Experiences] – Această jucărie cu stație de cascadă este ușor de jucat pentru copil. Folosește doar cana galbenă sau lingura care curge pentru a uda partea superioară a jucăriei de duș, ochii maimuței, stelele de mare și moara de vânt portocalie se vor roti. Iar omida verde va avea atunci „picioare de apă”. Este un partener ideal de duș pentru copiii mici.
[🐙 Great Early Educational Toy] – Jucându-se cu aceste uimitoare jucării cu apă, bebelușii își pot dezvolta recunoașterea culorilor și formei, își pot îmbunătăți imaginația și creativitatea, își pot promova interacțiunea socială și își pot îmbunătăți coordonarea ochi-mână. Oferim garanție de satisfacție 100% pentru setul de jucării pe care îl cumpărați.
[🐳 What You Can Get] – Acest set de jucării de baie pentru copii conține 1 jucărie de stație de cascadă, 1 jucărie de rață sonoră, 1 lingură, 1 cană care curge, 2 capsule, 3 ventuze și 5 accesorii pentru tobogan. Jucărie grozavă ca cadou unic pentru bebelușii de 12 luni de ziua de naștere, Crăciun, Ziua Recunoștinței sau orice alt festival.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.