BathZoo Jucării senzoriale de baie – Gail The Bath Time Balena de apă – Activată cu apă, Pulverizator Fântână cu apă, Culori intermitente, Față prietenoasă, Jucărie interactivă, Stimulantă, Bebeluș, Copilul mic, Faceți distracție ora băii


Pret: £14.99 - £12.50
(as of Nov 02,2022 21:40:50 UTC – Detalii)

Faceți cunoștință cu Gail, noua ta cea mai bună prietenă la ora băii
Ea va fi jucăria de baie preferată a bebelușului sau a copiilor mici în câteva secunde.

Ora de baie ar trebui să fie o perioadă de distracție și un timp pentru a vă lega
Eliminați orice durere din timpul băii, adăugați Gail în apă și transformați orice cadă într-o discotecă interactivă cu pulverizare în parc acvatic.

Priviți-i cum zâmbesc de la ureche la ureche
Nu există sunet pe planetă mai vesel decât râsul copilului sau al bebelușului tău. În timp ce Gail dansează în jurul valorii de apă intermitentă și pulverizată peste tot, ei vor fi isterici, iar tu vei râde împreună cu ei! Este captivantă, interactivă și este garantat să distreze timpul băii. Transformă lacrimile și crizele de furie în chicoteli și zăpăcire.

Niciodată nu vei mai putea să faci baie fără jucăria lor preferată de baie
Gail este cadoul perfect de jucărie de baie pentru orice copil………. sau adult. Perfect pentru persoanele cu nevoi senzoriale. Normalizați stropirea feței într-un mediu sigur, securizat și familiar, o puteți pune chiar și pe Gail în vâslă sau în piscină.

Sigur și ușor de utilizat
Pur și simplu introduceți 3 baterii AAA, puneți-o pe Gail în apă și priviți-o cum dansează. Partea cea mai rea este când este timpul să scoți copilul afară! Scoateți-o pe Gail din apă, scuturați-o repede și se va culca, dar asta nu va merge bine cu copilul… succes!!

Bateriile nu sunt incluse, veți avea nevoie de o șurubelniță mică, dar este un preț mic de plătit pentru asta timp prețios cu copilul tău!
IMPLICAȚI-VĂ CU COPILUL TĂU LA MOMENTUL BĂIEI – Jucărie de baie uimitoare, distractivă, distractivă și ușor de utilizat. Așezați-vă copilul în baie și vor fi uimiți în timp ce Gail stropește hilar, interacționează și fascinează. Vei fi atât de fericit să-ți vezi copilul chicotind, distrându-se atât de mult. Transformă lacrimile și crizele de furie în chicoteli și zăpăcire.
SIGUR – Gail se activează atunci când este pus în apă. Jucărie de baie grozavă pentru copiii cu nevoi senzoriale și o distragere distractivă pentru cei cărora le este frică de băi. Normalizați stropirea în timp ce bebelușul, copilul sau copilul dvs. sunt distrați. Excelent pentru timpul de legătură, urmăriți cum luminile clipesc și apa stropește din gura ei în timp ce râdeți amândoi.
CADOUL PERFECT DĂLUT PENTRU CEI MICI – Odată ajunsi în apă, nu vor dori să se termine timpul de baie după ce s-au jucat cu Gail, noul lor accesoriu preferat pentru timpul băii. Cadou grozav pentru frățior sau soră, nepoată sau nepot.
EST PENTRU INSTALARE – Scoateți capacul bateriei, introduceți câteva baterii, puneți capacul la loc și plecați. Simplu. Minunat de la orice vârstă, fie copilul tău de luni sau ani.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.