BANDAI CMW0015AZ Jucărie de învățare autobuz școlar galben muzical Cocomelon, multicolor și CoComelon WT0047 Pachet cu 8 figuri (de familie), multicolor


Pret: £52.98 - £47.98
(as of Jan 06,2023 13:13:07 UTC – Detalii)

BANDAI CMW0015AZ Jucărie de învățare autobuz școlar galben muzical Cocomelon, multicolor
Urmăriți-vă copilul cum se rotește prin oraș cu autobuzul școlar galben Cocomelon! Acest autobuz viu colorat vine cu o figură a lui JJ, un personaj popular din serialul educațional CoComelon YouTube! Autobuzul școlar are loc pentru 6 dintre prietenii tăi preferați CoComelon! Apăsați pe partea din față a autobuzului și ascultați în timp ce „Wheels on the Bus” joacă pentru tine și copilul tău să cânți împreună! Mișcarea liberă îi pune copilul să controleze acest vehicul distractiv și detaliat! Dați viață versurilor lor preferate CoComelon cu autobuzul școlar galben CoComelon!

CoComelon WT0047 Pachet cu 8 figurine (de familie), multicolor
Este timpul să te joci acasă cu JJ, familia lui și chiar și puiul, Bingo! Cu setul de figurine CoComelon Family 8, copilul dvs. se va distra de minune jucându-se cu personajele principale din serialul lor preferat pentru copii, CoComelon! Cu JJ, familia lui – inclusiv mama, tata, bunica și bunicul – precum și frații lui JJ, TomTom și Yoyo și, desigur, Bingo! Există o lume de aventuri în față, deoarece copilul tău își lasă imaginația să scape cu setul de figurine Family 8! Jocul de rol ajută la extinderea imaginației unui copil, o activitate și o abilitate pe care este important să le dezvolte în timpul anilor de formare. Inspiră și hrănește imaginația micuțului tău cu setul de figurine CoComelon Family 8!
Produsul 1: Include o figură a lui JJ, un personaj popular din CoComelon!
Produsul 1: Această jucărie adorabilă CoComelon găzduiește 6 dintre membrii și prietenii tăi preferați ai familiei CoComelon!
Produsul 1: Apăsați partea din față și cântați în timp ce autobuzul joacă Wheels on the Bus!
Produsul 2: COCOMELON INSPIRED Setul de figurine Family 8 pentru copii este inspirat din serialul de succes pentru copii!
Produsul 2: FAMILY TIME Setul de figuri Family 8 include întreaga familie a lui JJ: mama, tata, bunicii și multe altele!
Produsul 2: FAMILY TIME Setul de figuri Family 8 include JJ, mama, tata, Tom Tom, Yoyo, Bingo, bunica și bunicul
Produsul 2: PAGINA DE COLORAT Un decupaj inclus în ambalaj pentru a promova sustenabilitatea și activitatea distractivă pentru copii!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.