AURUZA Jucării de baie pentru bebeluși, jucărie pentru piscină cu pulverizare de balenă, jucării pentru cada de baie luminoase pentru bebeluși, jucării de baie distractive cu design impermeabil, siguranță corporală netedă, jucării pentru bebeluși pentru 0-6 luni, 1,2,3,5 ani|gri


Pret: £14.99
(as of Jan 06,2023 21:14:07 UTC – Detalii)

jucării de baie
🐳【Detecție automată】După ce ai pus balena în apă, aceasta va începe automat să înoate și să pulverizeze apă. Când iese din apă, toate efectele se vor opri imediat. Nu este necesară nicio operațiune manuală, iar operarea este simplă.
🐳【Materiale de înaltă calitate】 Fabricat din plastic ABS non-toxic. Marginile sunt suficient de netede pentru ca bebelușii să atingă, să se joace și să se îmbrățișeze. Designul rezistent la apă nu scurge electricitate pentru a proteja siguranța copiilor.
🐳【Simplu de utilizat】Alimentat de 3 baterii AAA (nu sunt incluse), trebuie doar să folosiți o șurubelniță pentru a deșuruba șurubul, instalați bateria, instalați-l, puneți-l în apă, îl puteți folosi, scoateți-l din apă, va înceta să funcționeze.
🐳【Rețineți】Balena cu jet de apă necesită baterii, durata de utilizare depinde de capacitatea și calitatea bateriilor și este în mod normal de aproximativ 1 oră.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.