Anyfirst Set de 37 de bucăți de papetărie pentru fete în stil pentru aniversare și Crăciun cu caiet, casetă de creion și pixuri, cadou unicorn pentru fete cu vârste între 6 și 12 ani, roz


Pret: £11.89
(as of Oct 31,2022 03:28:44 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Dimensiuni pachet : ‎ 23 x 16,1 x 4,6 cm; 450 de grame
Data primului disponibil: ‎ 23 iulie 2022
Producător : Anyfirst
ASIN: B0B7D5KVCD
Numărul modelului articolului: 2001
Departament: 37 buc Roz

2.Potrivit pentru bricolaj: Rechizitele staționare conțin o varietate de autocolante cu unicorn, precum și pixuri colorate, creioane. Le putem folosi pentru a face ceea ce își doresc, pentru a-și înregistra viața de zi cu zi sau alte lucruri și, în același timp, pentru a-și exersa imaginația.
3. Tocuri de creion rezistente: Cutia de creioane este realizată din material PU, care nu este ușor de rupt, fermoarul este, de asemenea, foarte neted. Are o capacitate mare, nu numai că poate ține pixuri, radiere și alte obiecte mici, dar poate fi folosit și ca genți cosmetice. Poate satisface nevoile tale multiple.
4. Pixuri rafinate unicorn: setul de penion cu unicorn, pornește rapid, fără să trageți, necesită o presiune minimă din mână și scris fără probleme și există 10 culori diferite. Pe stilou are un model drăguț de unicorn și flamingo, care este foarte potrivit pentru copiii mici.
5.Cadouri unicorn pentru fete: Este un cadou ideal pentru prima zi a copilului tau la scoala. Pentru Crăciun și ziua de naștere, este și o alegere bună. Și acesta este cel mai bun cadou și pentru iubitorii de unicorn. În plus, este un bun ajutor în viața noastră.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.