AceLife STEM Robot Solar Jucărie 12-în-1 Kit educațional de știință DIY Jucărie de construcție Set de inginerie pentru construcții pentru copii cu vârsta 8-12 ani, băieți și fete, jucărie cu energie solară-verde


Pret: £19.99
(as of Jan 09,2023 16:58:15 UTC – Detalii)

Despre noi:
🌞【Energie solară】 Robotul de jucărie STEM care este alimentat de soare vine cu un panou solar care generează energie și alimentează robotul să se miște și să alerge. Nu este nevoie de baterie. Acest kit științific îi va ajuta pe copiii tăi să-și inspire imaginația și să învețe conceptul de bază al surselor de energie regenerabilă.
🎀【Jucării educaționale STEM】 Jucăriile științifice sunt concepute pentru a îmbunătăți abilitățile copiilor dvs. în știință, tehnologie, inginerie și matematică. Nu numai că le îmbunătățește coordonarea ochi-mână și abilitățile de manipulare, dar le antrenează gândirea logică și capacitatea de rezolvare a problemelor.
💖【Creează-ți proprii roboți】 Copiii tăi pot folosi 190 de bucăți de piese pentru a-și construi propriii roboți în ceea ce își doresc și să-și împlinească un sentiment de realizare! Este o jucărie robot educativă grozavă pentru a-ți încuraja copiii să învețe în timp ce se joacă și pentru a oferi nenumărate ore de distracție, menținându-și creierul concentrat și mâinile ocupate. Setul de robot solar este potrivit pentru băieți și fete care au peste 8 ani.
🎁【Cadouri perfecte pentru tinerii constructori】 Jucăriile noastre robotice solare sunt fabricate din material ABS de înaltă calitate, inofensiv și non-toxic, care sunt mai robuste, durabile și perfect rezistente la apă. Este un cadou ideal pentru științe educaționale pentru copiii tăi cărora le place să construiască roboți. Cea mai bună alegere pentru ziua de naștere, ziua de Crăciun sau orice ocazie.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.