6 pachete de mașini cu dinozaur, cele mai noi jucării din 2022 pentru băieți, mașini cu dinozaur, jucării pentru băieți, cadouri de jucărie cu dinozaur pentru băieți, fete, copii, mașini de jucărie pentru băieți cu vârsta de peste 3 ani, pentru ziua de Crăciun


Pret: £9.99
(as of Jan 05,2023 07:21:45 UTC – Detalii)

trageți mașinile înapoi
Sigur și durabil: jucăria noastră cu dinozauri este fabricată din materiale profesionale de protecție a mediului netoxice, durabile și sigure și nu va fi deteriorată la fel de ușor ca plasticul. Acest dinozaur Pull Back Cars este fără baterie, nu se teme să fie spart indiferent de cum cade și poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp.
Mașini de tragere ușor de jucat: Dimensiunile mini ale mașinilor de tragere înapoi cu dinozauri sunt concepute pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani, care pot ține și împinge cu ușurință. Fă doar doi pași, trage mașina înapoi și se va mișca înainte automat, fără baterie și ușor de transportat.
Jucării pentru dinozauri cu design de simulare: mașinile noastre cu dinozauri au fost proiectate cu un aspect realist și o structură a pielii clară, iar atingerea este reală. Mini jucării de dinozaur perfecte Jucării pentru băieți mici concepute pentru mâinile mici ale copiilor de 2 ani +, combinația de dinozauri și mașini este foarte distractivă și iubită de copii.
Cadouri perfecte pentru băieți și fete: acest set de mașini cu dinozauri vine cu cutii de cadou frumos concepute, potrivite pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 10 ani. Jucăriile cu dinozauri vă țin copiii departe de computere, telefoane mobile și televizor; Cadouri perfecte pentru ziua de naștere, Halloween, Ziua Recunoștinței, Ajunul Crăciunului, Crăciun.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.