30 de bucăți Mochi Squishy Jucării, QMET Kawaii Mini Animal Squishy Jucării, Jucării moi pentru stres, Jucării pentru ameliorarea stresului, Fidget Party Bag pentru copii


Pret: £8.99
(as of Jan 09,2023 00:41:12 UTC – Detalii)

Caracteristicile produsului: Dimensiunea jucăriilor moi este de aproximativ 3-6 cm / 1,18-2,36 inchi. Sunt mici, ușoare și moi la atingere. Îl poți întinde sau ciupi după bunul plac și nu se va deforma ușor. Adulților și copiilor le place să se joace cu aceste jucării pentru ameliorarea stresului. Dacă vă plac produsele noastre, adăugați-le în coșul de cumpărături! Specificațiile produsului: Cantitate: 30 de bucăți (stil aleatoriu) Culoare: așa cum se arată în imagine Material: TPR Dimensiune: 3-6 cm / 1,18-2,36 inchi
Materiale de siguranță: Aceste mini jucării squishy pentru animale sunt realizate din material TPR de înaltă calitate, care este moale și neted, non-toxic, jucării ideale pentru copii și adulți.
Cum se curăță: Dacă jucăriile de stoarcere sunt murdare, o puteți spăla cu apă sau săpun lichid. După curățare, puteți unge pudră de talc pe suprafața jucăriei pentru a o face mai netedă.
Cadou perfect: Aceste jucării sunt cadourile perfecte pentru copii de ziua de naștere, de Crăciun și de ziua copiilor. Sunt și decorațiuni minunate la petreceri.
Notă: Copiii ar trebui să se joace cu aceste jucării de stres moale sub supravegherea adulților pentru a evita să mănânce din greșeală.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.