Imprimantă portabilă pentru cameră Alb, roz, albastru pentru mesaje vocale (alb, tip turn înclinat Pisa)


Pret: £36.99
(as of Oct 30,2022 17:56:18 UTC – Detalii)

Caracteristică:
1. Corpul are colțuri rotunjite și fără colțuri, ceea ce poate ciocniri și proteja copiii. Imprimare termică, imagini clare și imprimare fără cerneală, astfel, are o durată de viață mai lungă.
2. Imprimantă multifuncțională, nu numai ca aparat de întrebări greșite, ci și ca dicționar englez-chinez, caiet chineză, imprimare foto, exerciții clasice, tipărire întrebări greșite etc.
3. Poate fi folosit pentru a învăța caractere chinezești, afișe cu caractere chinezești, pentru a introduce caractere chinezești și pentru a crea postere. Puteți exersa loviturile în funcție de caracterele chinezești ale fiecărei lovituri și puteți exersa caracterele chinezești. APP oferă materiale bogate, imprimare material, colorare graffiti, colorare în contur, puteți face graffiti liber.
4. Poate fi partenerul contului dvs., vă puteți imprima gândurile zilnice, călătoriile, planurile mici și sentimentele mici și le puteți lipi pe o carte sau puteți fi asistentul dvs. de viață, dacă vă faceți griji că vă uitați programul de lucru, vă puteți imprima notele.
5. Imprimante de a doua generație, capete de imprimare de calitate industrială, noi revizuiri, hârtie de 180 de grade, mai ușor și mai convenabil de înlocuit rolele, un număr mare de funcții din care să alegeți și mai multe funcții sunt actualizate constant.Specificație:
Stare: 100% nou-nouță
Tip articol: Imprimantă
Material: plastic ABS
Dimensiune: Aproximativ 8,8 x 8,5 x 3,7 / 3,5 x 3,3 x 1,5 inci
Culoare opțională: alb, roz, albastru

Mod de alimentare: Încărcare USB
Tip baterie: baterie cu litiu 933450 800mAh (încorporată)
Lungimea produsului este de aproximativ 8,8 cm, lățimea este de aproximativ 8,5 cm și grosimea este de aproximativ 3,7 cm
Extragere text OCR: convertiți o imagine în text editabil și faceți o fotografie pentru a obține text simplu.
Metoda de imprimare: imprimare termică
Tip de imprimare: Imprimare fără cerneală
Metoda de conectare: BluetoothLista pachetelor:
1 x imprimantă
1 x cablu USB
1 x imprimare (în interiorul mașinii)
Imprimantă multifuncțională, nu numai ca aparat de întrebări greșite, ci și ca dicționar englez-chinez, caiet chineză, imprimare foto, exerciții clasice, tipărire întrebări greșite etc.
Poate fi folosit pentru a învăța caractere chinezești, afișe cu caractere chinezești, pentru a introduce caractere chinezești și pentru a crea postere. Puteți exersa loviturile în funcție de caracterele chinezești ale fiecărei lovituri și puteți exersa caracterele chinezești. APP oferă materiale bogate, imprimare material, colorare graffiti, colorare în contur, puteți face graffiti liber.
Imprimante de a doua generație, capete de imprimare de calitate industrială, noi revizuiri, hârtie de 180 de grade, role de înlocuire mai ușor și mai convenabil, un număr mare de funcții din care puteți alege și mai multe funcții sunt actualizate constant.
Poate fi partenerul contului dvs., vă puteți imprima gândurile zilnice, călătoriile, planurile mici și sentimentele mici și le puteți lipi pe o carte, sau puteți fi asistentul dvs. de viață, dacă vă faceți griji că vă uitați programul de lucru, puteți tipări notele tale scoase.
Corpul are colțuri rotunjite și fără colțuri, care se pot ciocni și protejează copiii. Imprimare termică, imagini clare și imprimare fără cerneală, astfel, are o durată de viață mai lungă.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.