Imprimantă laser monocromă Brother MFC-L6900DW – All-in-One, Wireless/USB 2.0/Rețea/NFC, Imprimantă/Scaner/Copiator/Fax, Imprimare față-verso, 50 PPM, Imprimantă A4, Imprimantă de afaceri, Conexiune UK


Pret: £782.77
(as of Jan 04,2023 18:16:56 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

VALOARE MAXIMĂ CĂT-BANI: Reduceți costurile de funcționare cu costuri reduse pe pagină printuri. Cu tonerul de intrare de 12.000 de pagini și cartușele de toner opționale cu randament foarte mare de 20.000 de pagini, puteți reduce cu ușurință costul fiecărei lucrări de imprimare
PERFECT PENTRU AFACERI: Construită pentru a funcționa mai mult timp și pentru a răspunde cerințelor mediilor de lucru cu randament ridicat, gama L6000 a fost complet remodelată cu o calitate robustă a construcției, care este și mai rezistentă și rezistentă la uzură.
IMPRIMARE RAPIDĂ, COPIERE ȘI SCANARE: Creșteți eficiența cu viteze rapide de imprimare de până la 50 ppm, imprimare automată față-verso și viteze super-rapide de scanare duplex de până la 100 ipm.
MANIPULAREA HÂRTIEI: Opțiuni remarcabile de manipulare a hârtiei, cu o capacitate standard de hârtie de 570 de coli, extensibilă la 2.650 de coli.
ECO-FRIENDLY: Conform cu o serie de standarde de mediu, inclusiv German Blue Angel, Nordic Swan și Energy Star. Drept urmare, nu numai că vă ajută afacerea să funcționeze mai eficient, ci este și mai eficient din punct de vedere energetic, reducând impactul asupra mediului și scăzând costurile în același timp.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.