Imprimantă color Epson SureColor SC-T3200 A1 format mare


Pret: £2,346.02
(as of Oct 30,2022 06:29:16 UTC – Detalii)

Un extrem de productiv Imprimanta de 24 inchi care combină performanța, calitatea și valoarea pentru a vă economisi timp și bani. The SureColor SC-T3200 maximizează performanța în medii de producție grafice, CAD și GIS aglomerate. Procesarea puternică a imaginii și o viteză mare de imprimare răspund nevoii pieței de productivitate și flexibilitate maximă. Capetele de imprimare Epson PrecisionCore TFP nu necesită înlocuire și, împreună cu Cerneală UltraChrome XDoferă cel mai înalt nivel de performanță, valoare și suport media versatil.
Ideal pentru grafică, CAD și GIS, SureColor SC-T3200 este unul dintre SureColor SC-T serie de imprimante de mare viteză, în patru culori, de format mare, concepute pentru a produce o gamă largă de aplicații grafice, CAD și GIS de înaltă calitate în medii de design, tipărire comercială, copiere, arhitectură, construcții, inginerie, retail și educație. Foarte productiv Pentru a maximiza productivitatea, SureColor SC-T3200 dispune de 1 GB de RAM pentru procesarea ultra-rapidă a imaginii și un HDD opțional de 320 GB pentru memorarea în cache și retragere a lucrărilor. Opțional PostScript sCompatibilitatea cu procesoare duble de 1,6 GHz permite imprimarea rapidă și directă a fișierelor mari bogate în date din programele de design și CAD de top. Si SureColor SC-T3200 este rapidă – imprimarea A1 durează doar 28 de secunde.
Ieșire de înaltă calitate Combinația de Capetele de imprimare Epson PrecisionCore TFP și Cerneală pigmentară UltraChrome XD oferă calitate de ieșire de vârf în industrie și performanță precisă și repetabilă. Cerneala pigmentară UltraChrome XD este rezistentă la pete și la apă și oferă negru profund și linii clare și dense — ideală pentru grafica tehnică — și culorile vibrante necesare pentru printuri și postere de înaltă calitate, pe suporturi acoperite și necolate — inclusiv plăci de până la 1,5 mm grosime. Compact, silențios și ușor de utilizat Cu stilul său elegant, amprenta compactă, nivelurile scăzute de zgomot și funcționarea frontală, SureColor SC-T3200 este conceput pentru a se potrivi cu ușurință într-un mediu de birou.
Procesare rapidă – Imprimare de mare viteză a aplicațiilor grafice, CAD și GIS
Cartușe de cerneală de mare capacitate – O gamă de dimensiuni de 110, 350 și 700 ml înseamnă un TCO scăzut
Cap de imprimare PrecisionCore TFP – Cap de imprimare permanent pentru durata de viață a imprimantei
Cerneluri UltraChrome XD – Produce imagini de calitate, vibrante, rezistente la pete și la apă
Suport PostScript cu procesoare de 2×1,6 GHz – Imprimați mai multe formate, inclusiv fișiere bogate în date, rapid și direct

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.