Canon IMAGEPROGRAF PRO-1000 2400x1200dpi


Pret: £1,504.42 - £1,462.61
(as of Oct 31,2022 03:32:00 UTC – Detalii)

Canon imagePROGRAF PRO-1000. Culori de imprimare: negru, albastru, cyan, gri, magenta, negru mat, negru foto, cyan foto, gri foto, magenta foto, roșu, galben. Rezoluție maximă: 2400 x 1200 DPI. Tip de alimentare cu hârtie: Tavă pentru hârtie. Dimensiune maximă de hârtie ISO din seria A: A2, Tipuri de suporturi în tavă de hârtie: hârtie mată, hârtie foto, hârtie simplă, dimensiuni ISO din seria A (A0…A9): A2,A3,A3+,A4,A5. Interfete standard: USB 2.0

Fotografii profesioniști împărtășesc în mod deschis ceea ce au nevoie, își doresc și chiar nu își doresc într-o imprimantă. Ca imprimeurile uimitoare alb-negru, cu negru adânc și gradații detaliate. O gamă largă de culori care reproduce cu acuratețe chiar și cele mai dificile culori. Și la Canon, ascultăm. Vă prezentăm Canon imagePROGRAF PRO-1000. O imprimantă profesională de format larg de 17 inchi cu un sistem de cerneală Chroma Optimizer cu 11 culori, care face totul. Probabil una dintre cele mai bune imprimante pe care le-am proiectat vreodată. Se remarcă printr-o linie roșie îndrăzneață.

TEHNOLOGIE ANTI-BLOCARE
Capul de imprimare FINE instituie un sistem tubular de livrare a cernelii. Acest lucru generează viteze de imprimare mai mari și reduce posibilitatea de înfundare. În plus, condițiile de ejectare a cernelii sunt verificate cu precizie cu ajutorul senzorilor și, dacă este detectată o înfundare, o altă duză oferă automat rezervă. Pe lângă prevenirea risipei de imprimări din cauza înfundarii, aceasta reduce și frecvența cu care este necesară curățarea duzelor.

SISTEM DE ALIMENTARE A AERULUI
Sistemul de alimentare cu aer Canon previne deformarea fiecărei pagini pentru o plasare precisă a cernelii, indiferent de tipul de hârtie. O serie de deschideri situate deasupra platanului prind hârtia în timp ce trece prin imprimantă. Sistemul de alimentare cu aer creează un mediu de imprimare care păstrează o înălțime constantă între capul de imprimare și suportul de imprimare utilizat. Pot apărea variații de înălțime din cauza ondulației hârtiei sau a variațiilor de temperatură și umiditate. O suprafață uniformă uniformă duce la o precizie remarcabilă a picăturilor de cerneală și la o calitate îmbunătățită a imaginii.

SISTEM LUCIA PRO INK
LUCIA PRO

Imprimantă cu jet de cerneală Canon imagePROGRAF PRO-1000 Color 2400 x 1200 DPI A2 Wi-Fi
8714574634760
0608C025
Imprimante cu jet de cerneală

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.