ZHZIRO Rafă de haine din metal Suport dublu pentru haine Suport de haine rezistent cu roată Raft de depozitare cu două niveluri Suport de uscare pentru birou, casă, interior (negru)……


Pret: £43.99 - £38.99
(as of Oct 27,2022 14:30:11 UTC – Detalii)

Descriere produs

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

3

3

Despre ZHZIRO

ZIZHRO s-a angajat să proiecteze și să producă robinete de bucătărie și șine pentru haine de câțiva ani. Am respectat întotdeauna scopul „Îmbunătățirea calității vieții clienților noștri”. Aduceți fiecărui client produse de uz casnic de înaltă calitate.

Pachetul include: -1 × suport pentru haine -1 × instrucțiuni de instalare

De ce ai nevoie de șină pentru haine ZHZIRO cu două stâlpi?

Aspect elegant și clasic — Potrivit pentru stilurile de decorare a casei în principal. Conductă de oțel îngroșată de calitate — Prelungește durata de viață. Stalpi dubli pentru agățat — Oferă mai multe opțiuni de depozitare pentru haine și genți. Roată mobilă — Vă ajută să mutați cu ușurință suportul pentru haine în orice loc sau încăpere – Chiar și pentru a usca hainele afară. Rafturi de depozitare cu fund dublu — Rafturi funcționale pentru pantofi și articole diverse.

Caietul de sarcini: Culoare:Negru Material: Grosime țeavă de oțel Diametru: 160*100*39 CM (H*L*W) Greutate netă a produsului: 5 KGS Notă: Nu se recomandă utilizarea într-un mediu umed.

1

1

1

1

1

1

Mărgea de oțel anti-alunecare

Șina pentru haine ZHZIRO Heavy Duty adoptă designul cu mărgele anti-alunecare, care vă poate împiedica căderea hainelor.

Rafturi de depozitare cu două etaje

Șină de haine ZHZIRO cu două stâlpi proiectată de organizatorul profesionist, care oferă mai mult spațiu de depozitare pentru pantofi și articole diverse, nu doar pentru haine și geanta.

Roată mobilă netedă

Încă mai încurci cum să-ți aduci hainele la uscat? ZHZIRO Garment Rack vă ajută să rezolvați problema. Puteți muta această șină cu hainele în orice loc și încăpere, chiar și afară.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.