Vinsani Geantă pentru cuie pentru haine, impermeabilă, premium, pentru depozitare, cu cleme duble, curea pentru umăr/talie, poate susține până la 300 de cuie, potrivită pentru utilizare în interior și exterior – gri


Pret: £12.99
(as of Nov 02,2022 06:31:05 UTC – Detalii)

pungă cu cuie
PE BAZĂ DE PLASĂ: Spune la revedere cuierelor ruginite sau deteriorate, deoarece baza de plasă permite scurgerea apei direct din pungă, permițând un flux suficient de aer pentru a usca cuiele.
PORTABILITATE: Dispune de două cleme care alunecă în jos pe liniile de spălat, o curea de umăr pe care o poți pune peste umăr și o centură de talie pe care o poți înfășura în jurul taliei. Când trebuie să mergeți de-a lungul liniei sau aveți mai multe locuri pentru a întinde rufele, pur și simplu purtați geanta pe șold pentru a avea acces ușor la cuie, ținând în același timp mâinile libere pentru a lega hainele de coadă.
DURABILE ȘI BINE PROIECTAȚI: Gențile de cuie pentru rufe sunt construite dintr-o pânză durabilă, rezistentă la apă. Alegeți dintre stilurile noastre deschise sau cu fermoar, care au un stil minimalist care se îmbină cu împrejurimile, precum și un design modern, curat, în două culori: gri și alb crem.
DIMENSIUNI: Ambele stiluri au aceleași dimensiuni de L12 x L27,5 x H20 cm (4,7 x 10,8 x 7,9 inchi) aprox.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.