Uscător electric KOFOHON pentru rufe, mașină de uscător de rufe de apartament, pliabil și portabil cu telecomandă, temporizator reglabil, zgomot redus pentru uz casnic, orice spațiu mic 220V/1500W.


Pret: £112.98
(as of Jan 06,2023 13:42:45 UTC – Detalii)

dulap de interior haine uscate
✅【FUNȚIA DE TEMPORIZARE】-Acesta este un uscător de haine pliabil cu telecomandă, max. timpul de uscare este de 240 de minute, puteți seta timpul de uscare în funcție de diferite haine și anotimpuri. Când timpul de setare este încheiat, mașina noastră de uscare se va opri automat. Dacă hainele tale sunt groase și umede, poți de asemenea să-l pornești pentru a continua uscarea.
✅【PORTABIL ȘI SIGUR】-Uscătorul nostru de cârpă este o mașină de dimensiuni mici, special pentru casă, apartamente sau călătorii. Este ușor să vă uscați hainele, astfel încât să nu vă îngrijorați vremea ploioasă, umedă și mirosul teribil. După ce o aveți, nu trebuie să mergeți la spălătorie pentru a vă usca hainele. Este convenabil și sigur.
✅【 CAPACITATE MARE】 – Designul superior și inferior cu două straturi poate usca mai multe haine, capacitatea tuburilor din oțel inoxidabil de înaltă calitate poate suporta 15 kg de îmbrăcăminte, Când nu utilizați temporar acest uscător portabil, îl puteți plia și fără dezasamblare, depozitare convenabilă și economie de spațiu.
✅【SERVICII】 Toate accesoriile sunt sigure și de înaltă calitate, puteți cumpăra uscătorul nostru electric cu satisfacție. Și oferim garanție pe viață și banii înapoi 100%. Dacă aveți întrebări sau cerințe, vă rugăm să contactați oricând echipa noastră de service post-vânzare 24 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.