Uscător de rufe/Raport de uscare portabil pliabil electric/Mașină de uscat rufe cu telecomandă Temporizator reglabil Economisire de energie pentru casă, casă, spălătorie, apartament.


Pret: £116.98
(as of Jan 04,2023 14:52:40 UTC – Detalii)

uscator electric pentru haine
✅【 CAPACITATE MARE】 – Designul superior și inferior cu două straturi poate usca mai multe haine, capacitatea tuburilor din oțel inoxidabil de înaltă calitate poate suporta 15 kg de îmbrăcăminte, Când nu utilizați temporar acest uscător portabil, îl puteți plia și fără dezasamblare, depozitare convenabilă și economie de spațiu.
✅【FUNȚIA DE TEMPORIZARE】-Acesta este un uscător de haine pliabil cu telecomandă, max. timpul de uscare este de 240 de minute, puteți seta timpul de uscare în funcție de diferite haine și anotimpuri. Când timpul de setare este încheiat, mașina noastră de uscare se va opri automat. Dacă hainele tale sunt groase și umede, poți de asemenea să-l pornești pentru a continua uscarea.
✅【DE CE NE ALEGEȚI?】-Uscătorul nostru de rufe vă poate face hainele fără șifon, așa că nu trebuie să vă luați mult timp pentru a le călca. Acest uscător vă usucă hainele în funcție de vânt și temperatură și există 3 trepte de viteză, viteză mare, viteză mică și briză. Ambele temperaturi sunt de la 37 ℃ la 75 ℃, echipamentul de briză este temperatura camerei, pentru a alege diferite echipamente de vânt și temperatură în funcție de diferitele haine.
✅【SERVICII】 Toate accesoriile sunt sigure și de înaltă calitate, puteți cumpăra uscătorul nostru electric cu satisfacție. Și oferim garanție pe viață și banii înapoi 100%. Dacă aveți întrebări sau cerințe, vă rugăm să contactați oricând echipa noastră de service post-vânzare 24 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.