Tricou polo Helly Hansen Drift Line pentru bărbați


Pret: £38.44
(as of Jan 05,2023 10:35:20 UTC – Detalii)

De la producator

Vă rugăm să utilizați tabelul furnizat pentru a găsi dimensiunea potrivită:

tabel de mărimi pentru bărbați helly hansentabel de mărimi pentru bărbați helly hansen

Helly HansenHelly Hansen

Helly Hansen

Din casa noastră din Norvegia, Helly Hansen fabrică echipamente profesionale pentru a ajuta oamenii să rămână și să se simtă în viață de mai bine de 140 de ani. Totul a început în 1877, când căpitanul de mare Helly Juell Hansen a găsit o modalitate mai bună de a rămâne protejat de elementele dure norvegiene. La scurt timp după aceea, căpitanul Hansen și soția sa Margrethe au lansat o afacere producând jachete impermeabile, pantaloni, su-westers și prelate din lenjerie grosieră înmuiată în ulei de in – și s-a născut legenda!

helly techhelly tech

Helly Tech

Helly Tech este stratul exterior impermeabil și respirabil între tine și elemente. Membrana sa unică va ține moleculele de apă afară, permițând în același timp să treacă vaporii de transpirație – menținându-vă uscat din exterior și confortabil în interior.

Helly Tech ✓ ✓ ✓ ✓ Impermeabil ✓ ✓ ✓ ✓ Izolație Guler căptușit cu lână Lifaloft Buzunare pentru guler căptușit cu lână ✓ ✓ ✓ ✓ Glugă ✓ ✓ ✓ ✓ Jachetă tehnică impermeabilă, multifuncțională, cu design marin, cu design tehnic ușoară, cu un strat de apă, pentru toate scopurile. proiecta. Fabricat împreună cu tehnologia noastră de izolare LIFALOFT și contribuția concurenților noștri profesioniști. Jacheta Salt Flag este făcută pentru utilizare versatilă pe apă, proiectată cu dunga clasică de steag Helly Hansen. Jachetă pentru navigație de coastă, impermeabilă, cu dungi Helly Hansen. O jachetă din fleece inspirată de curse pentru un aspect sportiv cu un plus de căldură. Descriere Pulover cu jumătate de fermoar, cu un jerseu tehnic din poliester din tricot dublu. Acest covor cu mânecă lungă din jerseu tehnic de poliester dublu tricot oferă protecție ușoară și se usucă rapid. Un tricou polo cu mânecă scurtă de performanță pentru orice activitate cu material cu uscare rapidă. Un tricou polo clasic pentru bărbați în stil marin, realizat din țesătură Tactel cu uscare rapidă. Pantalonii noștri favoriți Softshell Cargo cu uscare rapidă.

Dimensiuni produs : ‎ 60 x 40 x 40 cm; 204 grame
Data primului disponibil: ‎ 19 noiembrie 2018
Producator : Helly Hansen
Numărul modelului articolului: 50584
ASIN: B07KQ27HN5
Departament: bărbați

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.