Suport pentru haine din bambus mDesign – Aeristor de haine extras cu 3 niveluri – Cal pentru haine care economisește spațiu cu design modern – Maro espresso


Pret: £49.30
(as of Jan 05,2023 08:01:47 UTC – Detalii)

Modul de uscare a rufelor care economisește spațiu – suportul de uscare a rufelor de la mDesign! Nu numai că calul de haine de la mDesign este ideal pentru agățarea și uscarea tot felul de rufe, dar arată și grozav! Suportul cu trei niveluri este o soluție care economisește spațiu pentru uscarea rufelor. Raftul poate fi pliat pur și simplu atunci când nu este utilizat, astfel încât să nu ocupe mult spațiu. Detaliile produsului Suport de spălat extensibil 3 niveluri Material: bambus Culoare: maro espresso Dimensiuni: 67,1 cm x 35,6 cm x 110 cm Număr model: 08559MDLEU
DESIGN INTELIGENT: Suportul pentru uscarea hainelor este pliabil, astfel încât nu ocupă mult spațiu atunci când nu este utilizat. De asemenea, este ușor și foarte ușor de extins.
Economisiți energie: nu numai că suportul de uscare este practic, dar economisește și energie și este ecologic! Poate fi folosit în interiorul casei și în exterior.
MATERIAL DURABIL: Calul de haine din lemn este fabricat din bambus durabil și robust. Are capace de plastic pe picioare pentru a preveni zgârieturile pe podea.
DIMENSIUNE COMPACTA: La 67,1 cm x 35,6 cm x 110 cm, aeriserul de spalat ofera mult spatiu pentru uscarea a tot felul de haine si poate fi pliat pentru a economisi spatiu.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.