Suport de uscare haine HOFLERA Airer, cuier pentru haine pliabil pe 4 niveluri, reglabil, mare, din oțel inoxidabil, pentru rufe pentru interior, exterior


Pret: £43.99 - £37.99
(as of Jan 06,2023 21:02:58 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.
Ușor de fixat și mutat: 4 rotile vă fac aeristorul ușor și convenabil de mutat. 2 roată este echipată cu frână pentru a preveni mișcarea șinei atunci când este blocată.
Ușor de asamblat: Dimensiune: 170 cm înălțime x 76 cm lățime. Suportul de uscare este foarte ușor de instalat, cu instrucțiuni detaliate, o persoană poate finaliza asamblarea.
Design stabil: suportul de uscare este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă duritate și plastic gros, cu coloane duble îndrăznețe pe ambele părți, ceea ce este mai stabil decât suporturile de uscare obișnuite.
Gamă largă de scenarii de aplicare: Acest suport de uscare este potrivit pentru utilizare în interior sau exterior. Îl poți pune pe un balcon, terasă, spălătorie sau hol. Când nu îl folosiți, poate fi pliat pentru a economisi spațiu.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.