SPICOM 40 pachet de umerase negre din plastic rezistent, antiderapante, haine pentru adulți, durabile și economisind spațiu, cu bară pentru pantaloni pentru costum și buze, potrivite pentru fuste, pantaloni, paltoane


Pret: £13.49
(as of Nov 04,2022 12:21:59 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Fabricat din material de înaltă calitate. Plastic ranforsat pentru a preveni ruperea si a rezista mult timp. Funcționează bine cu materiale sau țesături mai ușoare, cum ar fi cămăși și tricouri din bumbac. Nu se va sparge, dar plasticul se va îndoi dacă îmbrăcămintea foarte grea este atârnată.
Designul subțire ultra-subțire puternic este perfect pentru economisirea spațiului și cuierul anti-alunecare Ideal pentru agățarea hainelor, inclusiv paltoane, pantaloni, costume, fuste etc.
Umerașele noastre se îndoaie ușor și sunt flexibile, prin urmare este extrem de greu de fixat, îl face suficient de puternic pentru a susține o cantitate bună de greutate fără să se strică.
Foarte neted, realizat din material plastic bun, care nu are margini ascuțite care să provoace cute nedorite sau să lase urme pe umerii hainelor. Prin urmare, perfect pentru articole de îmbrăcăminte delicate.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.