Rafă pentru haine, Suport metalic pentru haine, Suport pentru haine cu rafturi de depozitare pe 2 niveluri, 61 x 38,5 x 160 cm, Rafă pentru haine rezistente, Rafturi pentru haine pentru pantofi alb


Pret: £36.99
(as of Nov 01,2022 02:58:58 UTC – Detalii)

Descriere:
Suportul pentru haine pe 2 niveluri, asemănător casei, vă menține spațiul de locuit sau biroul curat și ordonat. Este realizat dintr-un cadru metalic de înaltă calitate, cu un finisaj alb lucios, care se potrivește cu majoritatea stilurilor de decor. Poate adăuga mai mult spațiu și poate reduce dezordinea în orice cameră din casa ta.
Parametrii produsului:
-Culoare albă
– Dimensiuni: L23,74″xL14,69″x H65,75″/60,3×37,3x167cm
– Suport de sarcină: 44 Ibs (20 kg) de tijă de sus, 33 Ibs (15 kg) de un singur strat
– Material: Tub de oțel acoperit cu pulbere Durabe și îmbinări din PP ecologice
– Asamblare: Necesar
– Dimensiuni pachet: 36.22”Lx14.37”Dx2.36”H /92×36.5x6cm
– Greutate netă: 7,15 lb (3,25 kg)
– Greutate brută: 8,47 lb (3,85 kg)
– Finisaj: proces de vopsire cu pulbere
-Diametrul conductei: Ø 19 mm
Listă de expediere:
– 1 x suport pentru haine cu 2 niveluri
– 1 x Instrucțiuni
Notă:
– Vă rugăm să ne contactați dacă aveți probleme cu suportul pentru haine sau cu ansamblul

Șină de îmbrăcăminte care economisește spațiu: bara de sus oferă spațiu pentru agățarea hainelor, rafturile de sârmă cu două niveluri pot depozita pantofii și cutia de depozitare și așa mai departe. Este o combinație bună de haine și suport pentru pantofi. Cu designul elegant în stil , acest suport de îmbrăcăminte este completarea perfectă pentru intrarea sau dormitorul tău.
Design simplu al suportului de îmbrăcăminte: ușor de asamblat și dezasamblat, permițându-vă să îl luați și să îl depozitați.
Sine pentru haine cu o manoperă atentă: capacul de protecție din plastic de pe picior poate evita zgârieturile. Suport multifuncțional: Designul în formă de „A” al acestui suport de îmbrăcăminte pare simplu, ușor și decent și se poate potrivi bine cu casa. Este potrivit pentru interior. ca suport de organizare sau în aer liber ca suport de uscare a rufelor. Perfect pentru dormitorul, camera de zi sau camera de zi pentru a vă face nevoile zilnice accesibile.
Stimate client, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau problemă. Lucrăm asiduu în speranța de a oferi clienților noștri produse de înaltă calitate și cele mai bune servicii. Mulțumim anticipat!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.