Pijamale Disney Frozen pentru fete, Onesie cu Anna și Elsa, Salopetă All in One


Pret: £14.99
(as of Oct 31,2022 18:17:31 UTC – Detalii)

PENTRU FETE FROZEN – 2 DESIGNE DISPONIBILE – Haine pentru copii fetele vor adora și vor purta zi și noapte! Pijamalele noastre moi pentru fete prezintă personajele tale preferate din Frozen 2 Elsa și Anna. Aceste costume pentru fete sunt super moi și confortabile, perfecte pentru a păstra căldura și pentru a asigura confort maxim micuților tăi. Disponibil în 2 modele superbe!
MASURI DISPONIBILE – Pijamalele noastre Frozen pentru fete sunt disponibile intr-o mare varietate de marimi de la 18-24 luni pana la 9-10 ani. Faceți clic pe meniul derulant pentru a vedea dimensiunile disponibile și alegeți-o pe cea de care aveți nevoie.
MARFĂ OFICIALĂ DISNEY LICENȚATĂ – Bereniile noastre Frozen au licență oficială, așa că nu vă faceți griji, atunci când cumpărați de la noi, cumpărați un produs de calitate, deoarece prioritatea noastră principală este și va fi întotdeauna fericirea clienților noștri. Produs 100% oficial exclusiv pentru magazinele F&F. Nu veți găsi aceste pijamale la modă pentru fete congelate nicăieri altundeva.
CALITATE PRIME – Folosim întotdeauna materiale de primă calitate pentru hainele noastre Frozen 2 pentru fete, pentru a asigura durabilitate și confort. Acest costume minunat Frozen se simte foarte moale la atingere și este atât de confortabil de purtat.
Dimensiuni pachet : ‎ 29 x 23 x 5.4 cm; 140 de grame
Data primului disponibil: ‎ 20 octombrie 2020
ASIN: B08LGZCCSP
Departament: Fete

MASURI DISPONIBILE – Pijamalele noastre Frozen pentru fete sunt disponibile intr-o mare varietate de marimi de la 18-24 luni pana la 9-10 ani. Vă recomandăm să comandați mărimea obișnuită
100% Poliester
Mânecă lungă, NR
MARFĂ OFICIALĂ DISNEY LICENȚATĂ – Bereniile noastre Frozen au licență oficială, așa că nu vă faceți griji, atunci când cumpărați de la noi, cumpărați un produs de calitate, deoarece prioritatea noastră principală este și va fi întotdeauna fericirea clienților noștri. Produs 100% oficial exclusiv pentru Get Trend. Nu veți găsi aceste pijamale la modă pentru fete congelate nicăieri altundeva.
CALITATE PRIME – Folosim întotdeauna materiale de primă calitate pentru hainele noastre Frozen 2 pentru fete, pentru a asigura durabilitate și confort. Acest costume minunat Frozen se simte foarte moale la atingere și este atât de confortabil de purtat.
CADOU PERFECT PENTRU FETE – Căutați un cadou grozav pentru o fată Sau căutați un cadou pentru un fan Frozen 2? Această salopetă drăguță PJs pentru fete este perfectă pentru un cadou drăguț de ziua de naștere pentru vârstele 18-24 luni și 2 până la 10 ani, pentru mica ta prințesă, nepoată sau pentru un prieten de școală. Potrivit pentru cei mici care iubesc personajele Disney Anna și Elsa.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.