Pânză de brânză Colperun, nota 90, 18 picioare pătrate, țesătură de bumbac 100% pânză de brânză nealbită Pânză de muselină reutilizabilă ultra fină pentru gătit, unt, strecurare, coacere, decorațiuni de Halloween – 2 metri


Pret: £4.69
(as of Jan 08,2023 10:12:31 UTC – Detalii)

  • Pânza de brânză Colperun este nealbită, este posibil să găsiți ceva de genul unor pete negre pe ea când sunteți gata să o utilizați. Nu-ți face griji, asta nu este murdărie. Sunt impurități naturale pe bumbac și inofensive. Vă rugăm să o fierbeți cu apă într-o oală cel puțin 15 minute.

Țefa de brânză de gradul 90 cu 2 margini îmbunătățite – gradul 90 este cea mai înaltă calitate și cea mai bună calitate în materialul de brânză. În comparație cu cea tradițională, designul celor 2 margini tivite poate evita ca firele mici să cadă în alimente cât mai puține posibil. Are 44×36 fire/inch, mai multe impurități vor fi filtrate. Este perfect pentru gătit în casă și pentru prepararea ingredientelor bucătarului, datorită durabilității sale.
Fără scame și reutilizabil – Doar bumbacul pur poate fi folosit în șerveța noastră de grad 90, refuzăm întotdeauna și nu primim niciodată fibre reciclate sau alte impurități în cârpă. Prin urmare, cârpa noastră nu lasă scame și nu se slăbește ușor. Și, de asemenea, poate fi reutilizabil de multe ori, trebuie doar să-l curățați cu un detergent ușor și apă caldă.
Utilizări multiple de uz casnic – Provea noastră este un instrument foarte versatil în casă! Este foarte util atunci când faceți brânzeturi moi sau iaurt, ungeți sau umpleți carne de pasăre, prăjiți curcan sau pui, păstrați intact puiul sau peștele atunci când braconați, înveliți condimentele, strecurați bulionul, stoarceți suc fără semințe, faceți vin, lucrați, împachetați, curățați. etc.
O pregătire obligatorie pentru Halloween – Provea de brânză Colperun este perfectă pentru decorațiunile de Halloween, deoarece este transformată gratuită și tăiere gratuită. Îl puteți pregăti pentru a face fantome, pânze de păianjen, personalizare înfricoșătoare, înfășurați dovleci în mumii și orice alte lucruri înfricoșătoare, dar interesante.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.