Pachet de 3 cârpe de muselină din bumbac pur, cu design cu două straturi, pentru strecurare, pânză de brânză moale ultrafină, gradul 90 (50 x 50 cm), cârpe pentru brânză, pânză de muselină, filtru de țesătură pentru gătit, coacere


Pret: £4.99
(as of Jan 06,2023 16:10:16 UTC – Detalii)

CUM SĂ GĂSEȘTI CEA MAI BUNĂ Pânză de muselină: – Poți să-l speli și să-l refolosești? – Țesătura este strânsă? – Este realizat din bumbac pur de înaltă calitate? – Este certificat SGS? – Este biodegradabil și ecologic? Al nostru Llego Tu Amor MuslinCloth este doar produsul dorit! UTILIZARI: Este util pentru ungerea sau umplerea păsărilor de curte, păstrarea intactă a puiului sau a peștelui atunci când braconați, împachetați mirodenii, stoarceți suc fără semințe, faceți vin, curățați ambalajele etc. Este, de asemenea, Ok pentru a fi folosit în cuptor, dar țineți departe de flacără. Este uimitor și pentru curățare și crafting. Curățarea este mai ușoară cu o cârpă de brânză din bumbac 100% fără scame, atunci când curățați oglinzile, lustruiți argintul, ștergeți praful, detaliați mașini și refinisați mobila. Atunci când utilizați ștergeta noastră Llego Tu Amor, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgerea restului de clor din pânză și în alimente sau piele. Dacă folosiți cârpă pentru a înfășura un nou-născut, acest lucru este deosebit de important. GARANȚIA NOASTRĂ FĂRĂ OBSERVAȚI ȘI POLITICA DE RETURNARE FĂRĂ ÎNTREBĂRI: Serviciu pentru clienți prietenos pe viață. Dacă ceva nu este mulțumit, contactați-ne, vă vom ajuta să faceți față imediat și veți primi o rambursare completă, fără întrebări! Marca
Llego Tu Amor este o marcă elegantă și prietenoasă cu mediul. Aducem clienților noștri produse ecologice de înaltă calitate pentru casă și afaceri prin design inteligent și inovație.

DESIGN DULA și ULTRA FINE ȘI FĂRĂ scame – Gradul 90 este cel mai înalt grad și cea mai bună calitate în materialul de brânză. Pânză de muselină Llego Tu Amor are un design dublu, ceea ce face să utilizați un produs superior, ultra fin și fără scame.
DIMENSIUNE COMUNĂ ȘI NU NECESITA TĂIEREA – Fiecare articol conține TREI PACHETE. Dimensiunea fiecărui pachet este de 50 cm x 50 cm, care este cea mai comună dimensiune pentru utilizarea zilnică. Dimensiunea efectivă îl face să funcționeze bine, nu mai trebuie să tăiați cârpa.
REUTILIZĂBILĂ, BIODEGRADABILĂ ȘI ECO-PRETENȚOSĂ – Când vorbim despre pânza noastră de muselină de gradul 90, unul dintre lucrurile care iese în evidență este durabilitatea și durata de viață lungă a pânzei. Este reutilizabil de mai multe ori, spre deosebire de altele care sunt doar pentru o singură utilizare. Trebuie doar să-l curățați cu un detergent ușor și apă caldă. Frecați între mâini până când cârpa de brânză este curată. Dacă cârpa de brânză a prins particule mici, vă recomandăm să fierbeți până la 15 minute sau până când arată curată.
UTILIZARE – Pânza noastră de muselină este de înaltă calitate alimentară și poate fi folosită ca pânză de brânză. Este un instrument foarte versatil pentru gătit în casă și pentru prepararea ingredientelor bucătarului. Nu există nicio culoare care va vopsi peste alimente deloc. Este ideal pentru strecurarea stocurilor, precum și pentru conservare. Este util pentru bulion de oase, gătirea la aburi de carne de pasăre, ungerea curcanului, prăjirea puiului, decantarea vinului, strecurarea supei și cremelor, presarea tofu, prepararea brânzeturilor moi sau a iaurtului, prepararea laptelui de nuci și kombucha etc.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.