NOOYME Strat de bază termică Femei, Straturi de bază de schi Femei, Îmbrăcăminte termică și jambiere pentru damă Strat de bază termic cu uscare rapidă Set de lenjerie termică pentru femei pentru femei


Pret: £26.99
(as of Nov 04,2022 13:36:22 UTC – Detalii)

Lenjerie sport de calitate Nooyme pentru o experiență sportivă excelentă!
Dimensiuni pachet : ‎ 31,1 x 22,7 x 5 cm; 260 de grame
Data primului disponibil: 23 iulie 2020
Producator : NOOYME
Numărul modelului articolului: 1
ASIN: B08DJ17225

Păstrați-vă la cald: tehnologia de cusut de înaltă densitate reduce eficient pierderea de căldură și nu este absolut voluminoasă. Acest strat de bază termic pentru femei este dotat cu căptușeală din fleece și cu o greutate ușoară, oferind performanțe excelente de menținere la căldură și funcție de rezistență la vânt toamna sau iarna.
Fixare: Elasticitate
1
Material ergonomic și elastic: Setul de lenjerie termică pentru femei Nooyme este realizat din 52% carbon bambus, 40% nailon și 9% elastan, permițându-vă să vă mișcați liber, fără să vă faceți griji pentru confort. Pentru a spori elasticitatea setului de lenjerie termică, se adoptă un design de relief orizontal sau vertical la îmbinare.
Etichetă de certificare: Fiecare piesă de set de lenjerie termică pentru femei Nooyme este aplicată cu o etichetă de certificare funcțională corespunzătoare pentru a dovedi că fibrele noastre sunt moi și durabile. Purtând lenjerie termică din acest material pentru perioade lungi de exerciții intense, nu trebuie să vă faceți griji. frecarea dintre piele si material. Această compresie termică se setează pentru a regla mai bine temperatura corpului.
Recomandări de mărime și garanție: Vă rugăm să aruncați o privire la tabelul de mărimi pentru a găsi mărimea potrivită pentru dvs. Cel mai bine este să vă referiți la dimensiunile corpului și înălțimea dvs. deoarece dimensiunile corpului variază în funcție de persoană. Dacă ți-ar fi greu să iei o decizie, ai putea comanda două o dată și le promitem clienților noștri satisfacție 100%. Dacă aveți nelămuriri sau probleme cu lenjeria noastră termică, nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.