Midyb Lavete de curățat din microfibră, pachet de 60 de cârpe de bucătărie reutilizabile fără scame, prosoape de curățat lavabile super absorbante pentru casă, motocicletă, mașină, fereastră, 32 x 32 cm


Pret: £23.99
(as of Jan 08,2023 12:42:24 UTC – Detalii)

Midyb este o companie care se concentrează pe unelte de curățare și articole de bucătărie. Ne angajăm să combinăm inovația cu caracterul practic, oferind clienților produse de calitate excelentă.
Lavete fără dungi și scame: cârpa de curățare din microfibră fără dungi poate preveni zgârierea. Datorită designului fără scame, cârpele de curățat de bucătărie sunt prietenoase cu suprafața de curățare, fără a lăsa scame pe haine și vopsele la curățare.
Reutilizabile și de lungă durată: cârpele de curățare au margini întărite și cusături care pot fi spălate de mai multe ori, nu se deformează sau se rup ușor. Aceste prosoape de curățat din microfibră au o capacitate puternică de curățare de a îndepărta rapid petele și murdăria.
Foarte absorbant: cârpă de curățat din microfibră ultra moale și foarte absorbantă, ideală pentru curățarea geamurilor, ustensilelor de bucătărie, suprafețelor mașinii sau mesei și multe altele. Poate fi utilizat pe scară largă în case, restaurante și hoteluri.
Ușor de curățat și uscat: aceste cârpe de curățat de bucătărie pot fi spălate separat, manual, cu apă și sunt, de asemenea, lavabile la mașină, doar aruncați-le în mașina de spălat când se murdăresc. Laveta de curățat din microfibră poate fi atârnată pentru a se usuca rapid.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.