Marca Amazon – Suport de uscare pentru haine Eono – Suporturi de rufe mari ajustabile din oțel inoxidabil, cuier de haine pliabil pe 4 niveluri pentru interior și exterior (gri)


Pret: £29.99
(as of Jan 04,2023 09:56:11 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

🥼Design stabil: suportul de uscare este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă duritate și plastic gros, cu coloane duble îndrăznețe pe ambele părți, ceea ce este mai stabil decât suporturile de uscare obișnuite.
🥼Ușor de fixat și de mutat: 4 rotile vă fac aparatul de aerisire ușor și convenabil de mutat. 2 roată este echipată cu frână pentru a preveni mișcarea șinei atunci când este blocată.
🥼Ușor de asamblat: Suportul de uscare este foarte ușor de instalat, cu instrucțiuni detaliate, o persoană poate finaliza asamblarea.Dimensiune: 170cm x 76cm.
🥼Gamă largă de scenarii de aplicare: îl puteți pune pe un balcon, terasă, spălătorie sau hol. Când nu îl folosiți, poate fi pliat pentru a economisi spațiu.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.