Marca Amazon – Cuburi de ambalare Umi, 8 bucăți cuburi de ambalare pentru valize, set organizator de călătorie pentru haine, pantofi, genți organizatoare de valiza, esențiale de călătorie cuburi de compresie pentru călătorie (roz)


Pret: £19.99
(as of Jan 09,2023 19:50:08 UTC – Detalii)

Eono/Umi. Accesorii de călătorie
Material durabil și rezistent la apă: Fabricat din poliester de înaltă calitate, care este durabil, impermeabil, rezistent la praf, ușor și ușor de curățat; oferă o protecție excepțională și de lungă durată an de an, călătorie după călătorie.
Design cu plasă: Designul cu plasă face ușor să vezi ce se află în interiorul fiecărei pungi fără a fi nevoie să le deschizi, precum și asigură ventilație pentru a păstra hainele cu miros proaspăt; Gențile au, de asemenea, un fermoar neted în două sensuri și un mâner lateral robust pentru transport.
Economisiți spațiu: Umi Packing Cubes vă poate ajuta să economisiți mult spațiu în valiză. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la împachetarea bagajelor. Sacii de ambalare Umi asigură-te că toate lucrurile tale de îngrijire personală sunt în siguranță și separate, ambalate în valiză. Sunt ideale pentru călătorii, călătorii de afaceri și depozitare acasă.
Umi Service: Cumpărați cu deplină încredere; oferim rambursări complete sau schimburi dacă nu sunteți complet mulțumit de achiziția dvs.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.