Lavete de muselina Colperun pentru gatit, 50x50cm, lavete reutilizabile pentru strecurare, 100% din bumbac pur, nealbite, pentru strecurarea lichidelor, coacere, preparare branza – 3 bucati


Pret: £5.99 - £4.95
(as of Jan 04,2023 20:57:35 UTC – Detalii)

  • 50x50cm cârpe de muselină pentru gătit este cea mai preferată dimensiune pentru a vă pregăti proiectele de gătit. Nu lasă scame și este mai durabil, deoarece marginile tivite din jurul cârpelor de brânză îl vor împiedica să se rupă cu ușurință.

Not Shed Lint – În comparație cu cârpele tradiționale de brânză, nu este nevoie să tăiați în multe bucăți și vă faceți griji că firele mici pot ajunge în alimente, deoarece marginile stofei pretăiate Colperun pot evita această problemă cât mai mult posibil.
Filtrare în mai multe straturi ușor de obținut – Dacă alimentele dvs. trebuie să beneficieze de filtrare în mai multe straturi, nu trebuie să tăiați pânza în multe bucăți, ci doar să suprapuneți mai multe bucăți din cârpele de muselină cu tituri ale mărcii noastre pentru a face acest lucru. Acesta este un design mai umanizat și ar fi mult mai ușor de curățat.
3 bucăți de 50cm x 50cm – Conform rezumatului obiceiurilor repetate de gătit, 50x50cm este cea mai potrivită dimensiune pentru a vă satisface nevoile zilnice de gătit, foarte convenabil de utilizat și nu este nevoie să o tăiați. Poate fi folosit și ca acoperire a mugurilor de creștere, înfășura tortilla calde etc.
Ușor de spălat și reutilizabil – cârpele noastre de muselină pentru gătit sunt de cea mai înaltă calitate și de cea mai bună calitate, nu se rup ușor. Are 56×41 fire/inch (The Best Grade), ultrafine și fără scame, ușor de spălat și reutilizabil. În plus, vine într-un ambalaj sigilat în vid pentru a-l păstra curat și proaspăt. ADAUGĂ ÎN COȘ ACUM și ÎNCERCAȚI.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.