Lavetă pentru curățare bijuterii Lavetă de lustruit pentru argint sterling auriu platină, pachet de 50 (gri)


Pret: £10.99
(as of Jan 09,2023 06:21:13 UTC – Detalii)


Pachet 50 pânză pentru curățare bijuterii cârpă pentru lustruit, gri

Ușoare și drăguțe:
Forma pătrată, dimensiunea este de 80 mm/ 3,2 inci în lățime; 4 laturi triunghiulare minuscule; Sunt ușoare, așa că le puteți lua în buzunar, poșetă, geantă cu monede, rucsac, cutie pentru ochelari etc.

Rezistent la praf, durabil, non-toxic
Fiecare cârpă de curățat bijuterii este ambalată individual, ceea ce face ca cârpa să fie curată, astfel încât acestea se pot păstra mai mult timp dacă nu este nevoie să utilizați restul cârpei de lustruit pentru bijuterii.

Poloneză cu ușurință bijuterii din argint
Aceste cârpe pot curăța în siguranță aur, argint, alamă, cupru, sticlă, oglinzi și alte suprafețe. Îndepărtați zgârieturile și pătați bijuteriile de argint, faceți ca bijuteriile să devină atât de strălucitoare și strălucitoare; Le poți aplica pe cercei, inele, pandantiv și coliere de argint.

Notă:
Cârpa de curățare va rămâne eficientă pe termen lung dacă nu le spălați; Păstrați-le la loc uscat pentru a le evita umezele de apă sau ploaie.
Dacă argintul a fost contaminat serios, ar trebui să utilizați puțin lichid de lustruit pentru a-l curăța la început, apoi utilizați cârpa de lustruit pentru a șterge argintul pentru a reda strălucirea.

Pachetul include:
50 x cârpă de curățat bijuterii (gri)
Ușor și drăguț: formă pătrată, dimensiunea este de 80 mm/ 3,2 inci în lățime; 4 laturi triunghiulare minuscule; Sunt ușoare, așa că le puteți lua în buzunar, poșetă, geantă cu monede, rucsac, cutie pentru ochelari etc.
Rezistent la praf și durabil: fiecare cârpă de curățat bijuterii este ambalată individual, ceea ce face ca cârpa să fie curată, astfel încât acestea se pot păstra mai mult timp dacă nu trebuie să utilizați restul cârpei de lustruit bijuterii.
Bijuterii ușor de lustruit: îndepărtați zgârieturile și pătați bijuteriile din argint; Potrivit pentru curățarea și lustruirea ceasurilor și a sticlei; Le poți aplica pe cercei, inele și coliere de argint
Notă: cârpa de curățare va rămâne eficientă pe termen lung dacă nu le spălați; Păstrați-le la loc uscat pentru a le evita umezele de apă sau ploaie

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.