Lavetă magică de curățat îngroșată, cârpă magică Glorihoby, cârpă de curățat din microfibră de sticlă, cârpă de curățat miracul reutilizabilă fără dungi pentru bucătărie, mașină, sticlă, fereastră, oglinzi (20*30 cm, 5)


Pret: £6.98
(as of Jan 07,2023 11:57:00 UTC – Detalii)

Gata cu prosoape de hârtie, ziare sau cârpe vechi
– Curăță ca un profesionist și alege microfibră!

Aceste cârpe din microfibră sunt folosite și îndrăgite de curățenii profesioniști pentru a curăța și usca pe sticlă, ceea ce înseamnă că o să le iubești și tu!

Microfibra este excelentă pentru a îndepărta resturile de pe sticlă fără a zgâria și pentru a șterge orice dungi rămase. În plus, sunt lavabile la mașină și rămân eficiente prin sute de spălări.

Beneficiile alegerii unei cârpe magice de curățare îngroșate:
❤Ștergerea nu va lăsa urme de apă
❤Fără zgură la utilizare
❤Poate fi refolosit
❤ Moale la atingere, fără miros
❤Poate fi folosit pentru o varietate de materiale
❤ Se poate spăla la mașină

Caracteristici:
Material din fibre fine, fără minge, fără păr, este mai curat să vă curățați mașina!
Materialul moale poate absorbi de mai multe ori propria greutate de apă, absorbție puternică de apă. Ușor de curățat și se simte mai bine.
Fibrele fine au diametrul de cincizeci de ori mai mare decât fibrele de bumbac și absorb praful, particulele și lichidele de cinci ori greutatea lor.
Vă protejează mâinile, siguranța și protecția mediului, Îngrijirea pielii, cu apă puternică Fără ulei, ușor de curățat, ne ajută să curățăm sticla, mașina, podeaua, mobila, aparatele electrice etc.

Specificație:
Nume: pânză magică multifuncțională
Material: microfibra
Culoarea neagra
Mărimea:
20*30cm/7.9*11.8in
30*30cm/11,8*11,8in
30*40cm/11.81*15.75in
40*50 cm/15,6*19,7 inchi

Pachetul include:
5/10/15/20 BUC * Lavetă de curățare magică îngroșată

【Lavetă de curățare miraculoasă fără urme】 Cârpele din microfibră sunt țesute strâns pentru a le împiedica să lase scame! Folosiți-le pentru a usca pe oglinzi și ferestre pentru a absorbi apa și ștergeți acele dungi persistente. Folosiți-le pe orice suprafață netedă, neporoasă!
【Absorbție puternică de apă】 Materialul moale din pânză magică Glorihoby poate absorbi de câteva ori propria greutate de apă, absorbție puternică de apă. Fiecare bucată de pânză magică este o manoperă rafinată, mai groasă și mai durabilă, crește durata de viață.
【Lavabil la masina si intretinere usoara】 Uscare rapida si spalare usoara, economisind timp si energie. Aceste cârpe pentru ferestre sunt lavabile la mașină, pot fi spălate și refolosite de sute de ori fără a-și pierde eficacitatea. Ușor de curățat și eliberați mâinile.
【Prosop din microfibră universal】Laveta de curățat din microfibră este excelentă pentru curățarea sticlei, oglinzilor, mașinii, podelei, mobilierului, aparatelor electrice etc. Microfibra și apa sunt o combinație perfectă pentru o varietate de sarcini de curățare în jurul casei tale!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.