Lavetă de lustruit argint Connoisseurs | Lavetă pentru curățare bijuterii argintie ultra moale pentru a șterge și a reda strălucirea – 100% fibră de bumbac – 28 x 35 cm


Pret: £8.87
(as of Jan 08,2023 05:11:35 UTC – Detalii)

Pentru a curăța bijuteriile din argint, utilizați o cârpă de lustruit ultra moale pentru bijuterii din argint Connoisseurs. Acest sistem simplu de curățare a argintului în două etape face curățarea bijuteriilor din argint mai ușoară ca niciodată. Pasul 1: utilizați cârpa interioară pentru a îndepărta murdăria și a păta. Laveta de lustruit aplică, de asemenea, formula noastră exclusivă anti-păduire. Pasul 2: terminați prin șlefuirea și lustruirea argintului cu cârpa exterioară ultra moale pentru bijuterii din argint strălucitoare. Excelent și pentru lustruirea ceasurilor. Lavetele ultra moi de lustruit Connoisseurs sunt realizate din fibra de bumbac 100%, o resursa regenerabila. Dimensiune completă – 11” x 14” (28 cm x 35,5 cm).
ÎNTĂRĂȚI ȘI PREVENȚI PATAREA – Prin utilizarea cârpei de curățare ultramoale, îndepărtați murdăria și murdăria și împiedicați revenirea acesteia, dând un luciu ridicat.
CURĂȚARE ÎN 2 PASI – Pachetul conține 2 cârpe, cârpa interioară mai ușoară curăță, iar pânza exterioară mai închisă lustruiește și șlefuiește.
100% FIBRĂ DE BUMBAC – Pânzele noastre sunt realizate cu 100% fibră de bumbac, o resursă regenerabilă, cârpa măsoară 11″ x 14″ (28 cm x 35,5 cm)
PROMISIUNEA CONNOISSEURS – La Connoisseurs înțelegem cât de prețioase sunt bijuteriile și ne străduim să oferim cele mai bune produse de îngrijire pe care banii le pot cumpăra. Angajamentul continuu al cunoscătorilor față de excelență a făcut ca marca noastră să fie cea mai bună alegere pentru îngrijirea celor mai prețuite bijuterii.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.