Lavetă de față din bumbac 100% VINN DUNN® Hotel, 12 cârpe de spălat din bumbac, pachet de cârpe de față din flanele, cârpe de spălat 400 GSM | 30 x 30 cm | ALB | Pachet de 12


Pret: £11.99
(as of Jan 07,2023 09:31:24 UTC – Detalii)

Vă mulțumim pentru că ați ales Vin Dunn BESPOKE Hotel Cotton Face Cloth!

Ringspun 100% bumbac pentru netezime
Cât de revigorant este să îți ștergi mâinile și fața cu o cârpă moale, absorbantă și pufoasă, după ce te-ai tratat cu manichiură, pedichiură sau tratament facial! Fabricate din țesătură 100% bumbac, aceste cârpe de spălat au caracteristici respirabile care le fac perfecte pentru mâinile și corpul dumneavoastră. Este hipoalergenic, plăcut la atingere și este ideal pentru persoanele cu hipersensibilitate a pielii. Fiind de natură terry, aceste țesături sunt cele mai absorbante de toate felurile, cu bucle pe ambele părți care creează o suprafață suplimentară pentru uscarea completă a mâinilor și a corpului.

Finisare cu iveală cu cusătură dublă
Prosoapele au un finisaj cu tivi cu cusături duble pentru o cantitate mai mică de dezintegrare după spălare. Prosoapele sunt realizate din bumbac pieptănat și fire din 2 straturi.

Răsfățați-vă cu cei mai buni
Răsfățați-vă cu cârpele de spălat din bumbac 100%, care sunt fabricate din moale și durabil țesătură filată cu inele. Fiecare cârpă de spălat oferă o acoperire optimă, absorbție și versatilitate. Utilizați pe plajă sau lângă piscină ca accesoriu de vacanță sau răsfățați-vă acasă cu cârpe de spălat de calitate spa. Laveta de spălat cu dimensiuni generoase de 30 x 30 cm este foarte absorbantă și practică pentru uscare rapidă, acoperire amplă sau relaxare confortabilă. Marginile tivite profesional sunt realizate cu atenție pentru a îmbunătăți calitatea și durabilitatea cârpei de spălat. Lavetele sunt foarte absorbante și vor rămâne moi după mai multe cicluri de spălare și uscare.
SUPER MOALE – Oferă spațiului tău de baie o atmosferă rece, contemporană cu aceste cârpe de spălat prosoape albe; fabricat folosind 100% bumbac moale filat în inel. Materialul rămâne moale după spălare și uscare. Le puteți folosi și pentru tratamente faciale, manichiură, pedichiură, bărbierit umed și masaje.
PACHET VALOR – Un pachet de 12 prosoape moale din bumbac filat în inel 100% sunt prosoapele de dimensiuni mici perfecte pentru a le ține lângă covorașul de yoga, în geanta de golf, în bucătărie sau în orice loc unde nu este necesar un prosop de dimensiuni mai mari. Dimensiuni 12″ x 12″ inci (30 X 30 CM) în culoare albă strălucitoare, aceste prosoape moi, cu greutate penă, sunt fabricate din bumbac super-absorbant, care este atât de moale la atingere, dar extrem de durabil și de uscare rapidă.
EXTRA ABSORBANT ȘI UȘOR DE INGRIJIRE – Designul cu buclă este extra absorbant și reține umezeala. Prosopul de mână și de față din bumbac nu lasă scame, iar construcția cu nervuri mai ușoare duce la mai puțin timp necesar în uscător, prin urmare, economisind timp și costuri de energie. Super moale, durabil și foarte absorbant, făcându-l atât de lux, cât și funcțional. Cârpele de spălat sunt durabile, se pot spăla la mașină, se usucă în mașină și pot rezista la mai multe cicluri de spălare. Îmbunătățit pentru alb și formă de durată. Rezistent la înălbitor.
CEA MAI BUNĂ RĂSFĂȚI: Răsfățați-vă cu cârpele de spălat 100% bumbac, care sunt fabricate din țesătură moale și durabilă. Fiecare cârpă de spălat oferă o acoperire optimă, absorbție și versatilitate. Utilizați pe plajă sau lângă piscină ca accesoriu de vacanță sau răsfățați-vă acasă cu cârpe de spălat de calitate spa. Laveta de spălat cu dimensiuni generoase de 30 x 30 cm este extra absorbantă și practică pentru uscare rapidă, acoperire amplă.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.