Lavetă de curățare magică îngroșată XAYMIE, 10 bucăți cârpă de curățat din microfibră, cârpe pentru curățarea sticlei fără scame, fără zgârieturi, reutilizabile, prosoape din microfibră universale, oglinzi pentru ferestre din sticlă, gri, 30 × 40 cm


Pret: £4.99
(as of Jan 06,2023 00:09:58 UTC – Detalii)

Laveta de curățare magică îngroșată este excelentă pentru îndepărtarea resturilor de pe sticlă fără a zgâria și a șterge orice dungi rămase! CARACTERISTICI: 1.Lavetă magică de curățare îngroșată, excelentă pentru curățarea ferestrelor, ustensilelor de bucătărie, mașinii sau a altor suprafețe delicate. 2.Reutilizabile și ușor de curățat, în plus, sunt lavabile la mașină și rămân eficiente prin sute de spălări, practice și convenabile. SPECIFICAȚII: Culoare: Gri Dimensiune: 30 × 40cm/12 × 16in Material: Nailon (microfibră) PACHETUL INCLUDE: 10 × cârpă de curățare magică îngroșată ANUNȚ CALDO: Dacă aveți întrebări, puteți oricând să ne trimiteți un e-mail. Vă vom răspunde și vă vom rezolva problema cât mai curând posibil.
【Material fără zgârieturi și ultra moale】: Microfibra este excelentă pentru îndepărtarea resturilor de pe oglinzi și ferestre fără a zgâria suprafața, cârpe de curățat din microfibră ultra moi și foarte absorbante, pentru curățarea ferestrelor, ustensilelor de bucătărie, mașinii sau a altor suprafețe delicate.
【Fără scame și dungi】: cârpele din microfibră sunt țesute strâns pentru a le împiedica să lase scame! Folosiți-le pentru a usca pe oglinzile și ferestrele dvs. pentru a absorbi apa și pentru a șterge acele dungi persistente, designul fără abraziune nu va zgâria suprafața, vopsește. Folosiți-le pe orice suprafață netedă, neporoasă, fă-le să strălucească și să strălucească.
【Absorbție excelentă a apei】: Laveta din microfibră este țesută cu tehnologia de țesut mai avansată și are o rată mare de absorbție a apei, șterge sticla fără a lăsa urme, poate fi refolosită, spălată și folosită în mod repetat, cu textura moale și fără miros deosebit.
【Fără pași de utilizare complexi】: Utilizați cu cârpa de curățare magică îngroșată pentru a absorbi umezeala, petele de apă, amprentele digitale și multe altele, lăsând o strălucire satisfăcătoare cu doar câteva glisări, uscare rapidă și spălare ușoară, doar umedă, ștergeți, clătiți , Sunt lavabile la mașină și pot fi folosite de mai multe ori în mod eficient, fără a forma palule.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.