Lavetă de curățare magică îngroșată, cârpă de curățare cu microfibră fără dungi magice, cârpă de curățat din microfibră de sticlă reutilizabilă, prosoape din microfibră universale pentru sticlă, mașini (7,9 * 11,8 inci, 10 buc)


Pret: £5.99
(as of Jan 09,2023 11:16:19 UTC – Detalii)

Descrierea produsului:
Lavetă de curățare magică îngroșată

Specificație:
Material: nailon
Culoare: Gri
Dimensiune: 20*30cm/30*30cm/40*30cm

Pachetul include:
10/15/20 buc * Lavetă de curățare magică îngroșată

Note:
1. Din cauza diferenței de lumină și ecran, culoarea articolului poate fi ușor diferită de imagini.
2. Vă rugăm să permiteți o ușoară diferență de dimensiune datorită măsurătorilor manuale diferite.
3. Dacă aveți întrebări sau aveți probleme cu produsele primite, vă rugăm să ne contactați din timp.

【Absorbție bună de apă】 Absorbție super bună de apă, utilizați această cârpă de curățare pentru a șterge sticla fără a lăsa urme de apă inestetice și obțineți cu ușurință o oglindă curată, fără urme.
【Lavabila la masina si reutilizabila】Laveta de curatare poate fi refolosita, spalata si folosita in mod repetat, cu textura moale si fara miros. Poate fi folosit pentru spălarea mașinii, lustruirea oglinzilor, curățarea bucătăriei și alte scene. Îndepărtează grăsimea și particulele din cuptorul cu microunde, farfurii, oale sau tigăi fără efort.
【Aplicație largă】Le puteți folosi pe orice suprafață netedă, neporoasă! Poate fi folosit pentru a curăța computere, pete de ulei, mese, electrocasnice, ceainice, geamuri, mașini, interioare, oglinzi, robinete, sobe, vase, căni și chiar oțel inoxidabil.
【Pachetul】 Include 10/15/20 cârpe de curățat din microfibră, există trei dimensiuni din care puteți alege. Fiecare cârpă de curățare este superb lucrată, mai groasă și mai durabilă, cu o durată medie de viață de 3 ani. În comparație cu cârpa de curățare obișnuită, nu este nevoie să folosiți o cârpă de curățare uscată pentru a șterge din nou petele de apă, economisind timp și efort.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.