JURMERRY șină pentru haine șină pentru îmbrăcăminte șină de suspendare dublă, metal rezistent cu raft, alb


Pret: £49.69 - £45.99
(as of Oct 30,2022 02:34:58 UTC – Detalii)

JURMERRY home este o afacere specializată în dezvoltarea și comercializarea produselor pentru cadru de pat metalic și șine metalice. Credem că vă putem deservi mai mult, creând un set de produse care sunt mai potrivite pentru dvs.
Șină de haine JURMERRY, care poate economisi mai mult spațiu de stocare și nu face cute, netedă, de asemenea, ușor și rapid în colectarea și plasarea pantofilor, cutiei și așa mai departe.
Specificații:
Culoare: alb
Material: metal
Dimensiune produs: 110 x 50 x 153 cm (l x a x h)
Greutate produs: 9 kg
Max. Capacitate de încărcare: 25 kg
Dimensiune produs: Convenabil pentru suspendarea zilnică. 110 cm (lungime) x 50 cm ( lățime) x 153 cm (înălțime), 37,49 cm înălțime de la podea pentru rafturile inferioare. o tijă de umerare 115,50 cm înălțime de la rafturile inferioare pentru tija de sus. o altă tijă de umerare 82,50 cm înălțimea de la rafturile inferioare pentru tija de sus.
Suficient spațiu de depozitare: designul are mai mult spațiu de stocare, care au 2 tije de agățat pentru a găzdui haine de lungimi variate; tija de sus poate agăța haine sau haine, iar rafturile inferioare pentru a depozita cutii sau pantofi sau pentru a plia haine sau genți pentru tine.
Asamblare ușoară: Toate suporturile sunt realizate 100% din tub metalic robust, construcție metalică durabilă și fiabilă. Suportul pentru haine toate piesele sunt ambalate într-o singură cutie, inclusiv instrucțiuni clare pentru instalare.
Garanție fără griji: Suportul pentru haine JURMERRY vine cu o garanție limitată de un an. Aici, așteptăm cu nerăbdare participarea dumneavoastră.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.