JURMERRY șină de haine rezistentă stâlpi dubli șină metalică pentru haine Suport de haine de sine stătător cu raft de depozitare pe 2 niveluri pentru dormitor acasă, birou, interior, negru


Pret: £45.99 - £43.99
(as of Jan 05,2023 11:50:16 UTC – Detalii)

JURMERRY home este o afacere specializată în dezvoltarea și comercializarea produselor pentru cadru de pat metalic și șine metalice. Credem că vă putem deservi mai mult, creând un set de produse care sunt mai potrivite pentru dvs.
Șină de haine JURMERRY, care poate economisi mai mult spațiu de stocare și nu face cute, netedă, de asemenea, ușor și rapid în colectarea și plasarea pantofilor, cutiei și așa mai departe.
Specificații:
Culoare: negru
Material: metal
Dimensiune produs: 110 x 50 x 153 cm (l x a x h)
Greutate produs: 9 kg
Max. Capacitate de încărcare: 25 kg
Dimensiune produs: Convenabil pentru suspendarea zilnică. 110 cm (lungime) x 50 cm ( lățime) x 153 cm (înălțime), 37,49 cm înălțime de la podea pentru rafturile inferioare. o tijă de umerare 115,50 cm înălțime de la rafturile inferioare pentru tija de sus. o altă tijă de umerare 82,50 cm înălțimea de la rafturile inferioare pentru tija de sus
Suficient spațiu de depozitare: designul are mai mult spațiu de depozitare, care au 2 tije de agățat pentru a găzdui haine de lungimi variate; tija de sus poate agăța haine sau haine, iar rafturile inferioare pentru a depozita cutii sau pantofi sau pentru a plia haine sau genți pentru tine.
❤Asamblare ușoară: Toate suporturile sunt realizate 100% din tub metalic robust, construcție metalică durabilă și fiabilă. Toate piesele suportului pentru haine sunt ambalate într-o singură cutie, inclusiv instrucțiuni clare pentru instalare.
❤Garanție fără griji: Suportul pentru haine JURMERRY vine cu o garanție limitată de un an. Aici, așteptăm cu nerăbdare participarea dvs.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.