IBUYKE șină de haine montată pe perete, suport industrial pentru haine din țeavă de 94 cm, șină de ordonare de perete retro rezistentă, șine de afișare pentru țevi pentru magazine acasă, șină de depozitare detașabilă pentru agățat haine TYJ001H


Pret: £21.99 - £20.99
(as of Jan 07,2023 07:05:26 UTC – Detalii)

  • Design atent: distanța este de aproximativ 11 inchi de la perete la tijă, ceea ce împiedică hainele tale să intre în contact cu peretele.

ROBUZĂ ȘI DURABILĂ: Această tijă de agățat pentru îmbrăcăminte este rezistentă, realizată din țeavă rustică din fier maleabil, suficient de puternică pentru a susține până la 60 kg, este galvanizată cu un strat de protecție pentru a spori rezistența la coroziune și pentru a evita acumularea de rugină, durabilă pentru mulți ani de utilizare.
SUPRAFT TOTAL: Acest suport pentru haine din țeavă nu numai că funcționează excelent pentru haine, pălării și eșarfe în spălătorie, dulap, hol, intrare, balcon dormitor, magazin de îmbrăcăminte, dar puteți, de asemenea, agăța prosoape sau plante pentru a vă decora camera. Acest suport elegant se va integra perfect cu decorul casei tale.
DIMENSIUNEA PRODUSULUI: Sina de agățat pentru îmbrăcăminte industrială are 94 cm lungime și distanța față de perete este de 28 cm, diametrul flanșei este de 8,3 cm, ceea ce oferă suficient spațiu de depozitare și permite spațiu pentru toate tipurile diferite de umerase.
NOTE DE INSTALARE: Toate piesele sunt detașabile, asigurați-vă că le înșurubați bine apoi montați-le pe peretele solid. Această șină de îmbrăcăminte din fier include feronerie pentru a se monta pe pereți de beton, țiglă sau alte tipuri de pereți.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.