Glorihoby Magic Cloth – Lavetă magică de curățat îngroșată de 11,8 x 11,8 inci, cârpă de curățare din microfibră universală, cârpă de curățat din microfibră reutilizabilă fără urme pentru curățarea bucătăriei, sticlă, mașină, geamuri


Pret: £9.88 - £8.88
(as of Jan 05,2023 16:45:06 UTC – Detalii)

Specificații:
Nume: cârpă de curățare magică îngroșată
Material: microfibra
Culoare: Gri
Dimensiune: 30*30cm
Greutate: 27 g.
Funcție: absorbție de apă

Pachetul include:
5/10/20 buc x Glorihoby Magic Cloth+2/5/10 buc. cârlig
【Lavetă de curățare miraculoasă fără urme】 Țesăturile din microfibră sunt țesute strâns pentru a le împiedica să lase scame! Folosiți-le pentru a vă usca oglinzile și ferestrele pentru a absorbi umezeala și pentru a elimina dungile persistente. Utilizați pe orice suprafață netedă, neporoasă!
【Absorbție bună de apă】Materialul moale poate absorbi apa de mai multe ori din greutatea proprie. Este super absorbant. Ștergerea sticlei cu această cârpă de curățat nu va lăsa urme de apă urâte și este ușor să obțineți o oglindă curată, fără urme.
【Lavețe din microfibră reutilizabile】 VA DURA ANI Acest produs de curățare a fost construit pentru a fi folosit de mai multe ori fără a se deteriora sau a-și pierde eficacitatea. Poate fi folosit pentru spălarea mașinii, lustruirea oglinzilor, curățarea bucătăriei și alte scene. Le poți folosi pe orice suprafață netedă, neporoasă!
【Pași simpli】 Doar umeziți, ștergeți, clătiți și reutilizați. fără pași complicati, îl puteți folosi pentru a curăța oriunde doriți. Poate fi folosit umed sau uscat, așa cum l-ați folosi în mod normal pentru curățare.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.