GISSAR Suport de îmbrăcăminte cu tijă dublă cu rafturi, șină metalică pentru haine uscate pentru agățat haine, cu organizator cu tije superioare cămașă și raft de depozitare inferioară pentru cutii, pantofi, cizme, alb


Pret: £37.99
(as of Jan 08,2023 06:26:15 UTC – Detalii)

Specificații:
Nume produs: suport pentru haine cu tijă dublă
Model produs: GGR1001W
Culoare produs: alb
Dimensiune produs: 110 cm (L) x 55 cm (L) x 145 cm (H) / 43,3″ L x 21,7″ L x 57,1″ H
Greutate brută: 3 kg (6,6 lbs)
Material: Metal
Asamblare simplă: da

Note:
Vă rugăm să păstrați accesoriile departe de copii în timpul instalării.

Despre politica de returnare și serviciile noastre:
Dacă aveți întrebări în timpul instalării și utilizării produsului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom fi bucuroși să vă servim.
ROBUZITATE ȘI DURABILITATE: Fabricat din metal premium, acest suport de haine cu tijă dublă de sine stătătoare este solid, tija de agățat cu opritoare pe fiecare parte previne căderea hainelor.
DEPOZITARE ADUGĂTĂ: Raftul de jos oferă suportului de îmbrăcăminte rezistență și stabilitate suplimentară, oferă, de asemenea, spațiu în afara podelei pentru pantofi, cizme, coșuri și genți, umbrele.
UȘOR DE MONTAT: Vine cu instrumente de asamblare, instrucțiuni de asamblare, ușor de asamblat, este ușor de instalat pentru toată lumea.
GARANȚIA CALITĂȚII: Dacă aveți întrebări în timpul instalării și utilizării produsului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom fi bucuroși să vă servim.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.