Fețe de masă de unică folosință roz La mulți ani pentru fete ei, 137*274cm Fețe de masă dreptunghiulare Fețe de masă din plastic Mari pentru fetițe Fete Decoratiuni pentru petrecerea de aniversare


Pret: £5.29 - £4.99
(as of Nov 03,2022 23:48:44 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.
💖 Fața de masă dreptunghiulară pentru petreceri este realizată din plastic PE de înaltă calitate, iar modelele colorate sunt imprimate clar și drăguț. iar dimensiunea este de 54 x 108 inchi, care sunt suficient de mari pentru a decora masa de petrecere a zilei de naștere, făcând petrecerea plină de viață și să iasă în evidență din aglomerație.
💖 Aceste fete de masă de unică folosință ușor de curățat mizeria după petrecere imediat, nu vă faceți griji despre cum să curățați mizeria, doar aruncați-o la coșul de gunoi după petrecere, economisiți timp și bucurați-vă de petrecere cu dvs.
💖 Fetele de masa de unica folosinta sunt potrivite pentru decorarea la diverse petreceri aniversare. Odată ce fața de masă este așezată, aceasta poate stabili imediat atmosfera de petrecere. Și apoi pur și simplu bucurați-vă de petrecere!
💖 Credem întotdeauna că achiziția de bunuri este doar începutul și este responsabilitatea noastră să oferim cel mai înalt standard de servicii post-vânzare. Dacă nu sunteți mulțumit de această achiziție, asigurați-vă că ne contactați, vom rezolva problema în 24 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.