Fețe de masă de Crăciun roșii, 1 bucată fețe de masă din PVC rezistente la apă cu elan, husă de masă mare dreptunghiulară reutilizabilă pentru petrecerea de Crăciun în interior sau în aer liber, accesorii pentru decorațiuni pentru masă de Crăciun, 120*180cm


Pret: £4.99
(as of Nov 03,2022 13:02:44 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.
CALITATE PREMIUM: Fabricat din plastic PVC robust și durabil, nu este nevoie să spălăm sau să călcăm față de masă. Ușor de păstrat curat, pur și simplu ștergeți la sfârșitul mesei cu o cârpă umedă și lăsați-l pentru data viitoare.
APLICARE LARGĂ: Ideal pentru catering, servicii alimentare, picnicuri, bufete, reuniuni de familie și uz zilnic. Acoperiți frumos mesele standard de picnic, mesele de banchet, mesele pentru bufet și chiar mesele de artă pentru copii.
UTILIZĂRI MULTIPLE – Agățați-le pe uși sau pereți pentru a fi folosite ca fundal decorativ sau puneți-le în toată camera ca bannere pentru o petrecere tematică și mai bună! Simțiți-vă liber să combinați cu alte fețe de masă tematice pentru o petrecere mix and match!
CUMPĂRĂ CU ÎNCREDERE: Satisfacția ta este prioritatea noastră, serviciul clienți îți sta mereu la dispoziție pentru a oferi un serviciu 100% mulțumit, contactează-ne cu orice problemă sau întrebare pe care o ai.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.