FANHAO șină de haine pentru agățat haine, suport de haine robust din oțel inoxidabil cu raft cu 2 niveluri și 4 cârlige, suport de haine de sine stătător, suport pentru umerase ușor de asamblat, negru mat


Pret: £45.90 - £39.01
(as of Jan 09,2023 03:46:54 UTC – Detalii)

Cine suntem noi?
SPAȚIU MULT DE DEPOZITARE: șină noastră pentru haine este echipată cu raft de depozitare cu 2 niveluri și 4 cârlige pentru a vă oferi mai multe opțiuni de depozitare. Poate fi folosit în hol, dormitor, sufragerie, balcon, birou și magazin, după cum doriți.
Multifuncțional: Acest suport pentru haine vă permite nu numai să atârnați haine, ci și să plasați alte accesorii pe raftul de jos. Suportul pentru haine oferă depozitare și organizare pentru până la 22 de kilograme de ținute.
UȘOR DE MONTAT: Pachetul vine cu instrucțiuni de instalare ușor de înțeles și instrumente de instalare pe care le puteți urma cu ușurință.
GARANTIE 100% CALITATEA: Suntem alături de produsele noastre. Garanție de returnare și rambursare în termen de 30 de zile de la primirea expedierii dacă nu sunteți mulțumit de șina noastră pentru haine. Nicio întrebare pusă.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.