Bonilife cuie de rufe, 50 pachete de cuie de rufe pentru linie de spălat, cuie de spălat cu aderență puternică cu multicolore, cuie de rufe din plastic rezistent la rugină, cuie de rufe Agrafe de rufe antiderapante pentru casă și grădină


Pret: £10.99 - £6.39
(as of Jan 09,2023 01:19:13 UTC – Detalii)

Rezistent la rugină / Rezistent la vânt / Rezistent la culoare / Cuiețe de prindere puternice pentru linia de spălat
【Aderență puternică】 Cuiele Bonilife pentru linia de spălat adoptă un design cu dinți anti-alunecare cu arcuri groase din oțel, pot ține hainele ferm și pot rezista vântului puternic și a vremii umede.
【Bună performanță – Durabil】 Cuiele de spălat sunt fabricate din material PP de înaltă calitate, cu arcuri din oțel inoxidabil de înaltă tensiune, care sunt rezistente la rugină și la coroziune. Cuiele de rufe pot menține cea mai bună stare în mediul exterior aspru.
【Vrious Culori】Aceste cuise de rufe sunt multicolore in roz, albastru, verde, portocaliu si trandafir. Acestea sunt luminoase și interesante, care vă pot decora viața și vă pot face să aveți o dispoziție bună în timp ce uscați hainele!
【Culele multifuncționale】 Cuiele zilnice din plastic de uz casnic pentru linia de spălat sunt foarte potrivite pentru obiecte din viața de zi cu zi și birouri, cum ar fi: haine, șosete pentru uscare, etanșarea pungilor, etanșarea alimentelor, mape, frânghie, cleme pentru prosoape, cleme pentru lenjerie intimă, T- cleme de cămașă, cleme de plasă de țânțari, cleme de hârtie, cleme foto, cleme de liant, cleme de furtun.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.