BANBAN 6 pachete de fețe de masă cu puncte Fețe de masă de unică folosință din plastic pentru petreceri dreptunghiulare Fețe de masă de unică folosință pentru nunți, petrecere de aniversare, 54 x 108 inci (punct auriu)


Pret: £13.99
(as of Nov 03,2022 19:31:06 UTC – Detalii)

Fețe de masă din plastic de unică folosință 54 inchi x 108 inchi Fețe de masă dreptunghiulare pentru petreceri, fețe de masă dreptunghiulare pentru picnic nunți petreceri de naștere ► Caracteristici remarcabile🌈 cârpa de masă de unică folosință este o soluție perfectă pentru a vă ajuta să curățați o masă dezordonată se scurge) după o petrecere nebunească fericită.🌈Felic pentru picnic, nunți, ziua de naștere, petreceri, Ziua Recunoștinței, Crăciun🌈Agățați-le pe pereți ca fundal decorativ sau agățați-le prin cameră ca bannere pentru o petrecere tematică și mai bună! Simțiți-vă liber să combinați cu alte fețe de masă tematice pentru o petrecere mix and match! ►Specificații:- Material: PVC- Dimensiune: 54 x 108 inchi/137 x 274 cm- Culoare: Pink Dot/Gold Pink►Pachetul include: 6 x Dot de unică folosință Fețe de masă ► Călduță Notă: 1. Vă rugăm să permiteți erori de dimensiune ușoare din cauza măsurării manuale.2. Din cauza diferențelor dintre afișajele monitorului, culoarea reală poate varia ușor față de imagine.3. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați în orice moment, vă vom oferi cea mai bună soluție.
🌈【Design elegant de puncte】Punctele drăguțe sunt distribuite în mod regulat pe marginea feței de masă, ceea ce este viu și interesant, și model simplu de puncte aurii/roz, stil proaspăt, puteți amesteca cu alte fețe de masă tematice după bunul plac, vă aduc bine vizual bucurie. Aceste haine de masă din plastic se potrivesc atât de bine cu tot felul de decor, vor adăuga strălucire petrecerii tale și vor impresiona cu siguranță oaspeții tăi!
🌈【Material PVC】Fața noastră de masă cu puncte este fabricată din PVC și este ecologică, În plus, față de masă din plastic de calitate superioară, impermeabilă, rezistentă la rupere, rezistentă.
🌈【Ușor de curățat】 Foarte potrivit pentru îndepărtarea oricăror scurgeri dezordonate din alimente, băuturi, vopsea pentru întâlniri de artă și meșteșuguri etc.! Sunt complet de unică folosință, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la curățare! Daca vrei sa o folosesti din nou, fata de masa poate fi chiar curatata usor datorita stratului antiaderent.
🌈【Aplicații multiple】Aceste fețe de masă confetti sunt potrivite pentru majoritatea evenimentelor, inclusiv petreceri de naștere, nunți, Crăciun, mese de Ziua Recunoștinței, picnicuri, grătare și multe alte activități tematice. Puteți asorta și alte fețe de masă tematice după bunul plac.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.