Arckraft șină metalică pentru haine cu cârlige și suport pentru îmbrăcăminte pentru uscare și agățat articole de îmbrăcăminte, raft portabil de depozitare rezistent la 2 niveluri pentru dormitor pentru paltoane, cămăși, pantofi (negru)


Pret: £42.67 - £39.99
(as of Jan 05,2023 21:39:24 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

ELEGANT, ȘI PUTERNIC: șinele pentru haine pentru dormitor au un finisaj negru subtil, având o capacitate de încărcare mare pentru a vă satisface nevoile de zi cu zi. designul industrial face ca raftul să fie potrivit pentru toate vârstele.
MATERIAL PREMIUM: Acest suport pentru haine este fabricat din metal de înaltă calitate și acoperit cu vopsea neagră pentru a-l proteja. Agățați și depozitați cu ușurință haine și pantofi grei, fără griji. Rafturile au picioare din cauciuc anti-alunecare pentru a preveni alunecarea inutilă pe suprafață și pentru a oferi mai multă stabilitate.
MÂRGELE ANTIALUNECARE: Există două margele antiderapante în partea de sus a șinei de îmbrăcăminte. Acest lucru nu se adaugă doar la frumusețea acestui suport, ci și previne căderea hainelor în timpul utilizării de zi cu zi.
INSTALARE Ușoară: Acest suport pentru haine este ușor de instalat. Pachetul include un ghid detaliat de instalare, instrumente și accesorii necesare, pentru ușurința dumneavoastră.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.