Andrew James șină pentru haine Airer Uscător | Design portabil reglabil pentru trepied pentru cal | Se pliază plat pentru depozitare Configurare ușoară | Excelent pentru utilizare în interior și exterior | Capacitate maximă de 139 cm înaltă 22 kg Conține 30 de umerase


Pret: £43.99
(as of Jan 04,2023 12:25:51 UTC – Detalii)

Aparat portabil pentru haine
3 brate pentru pana la 30 de umerase – Cele trei brate se pliaza pentru a oferi spatiu suficient pentru camasi, fuste, topuri si pantaloni. Fiecare braț are spațiu pentru până la 10 umerase (nu sunt incluse) iar greutatea totală maximă este de 22 kg.
DESIGN DE TREPIED ÎN STARE – Designul simplu al acestui cal de haine îl face ușor de montat și la fel de ușor de demontat. Cele trei picioare se blochează în poziție pentru a-l menține stabil, în timp ce puteți răspândi articolele pe cele trei brațe pentru a ajuta la menținerea echilibrului
Se pliază în plat pentru depozitare – Când nu este utilizat, puteți separa acest uscător de haine în două secțiuni care se pliază plat. Cu o lățime de doar 20 cm, se vor potrivi cu ușurință într-un sertar sau un dulap pentru depozitare. Există chiar și un cârlig pentru agățat, astfel încât să îl puteți suspenda în dulap.
2 ANI GARANȚIA PRODUCĂTORULUI – Cumpărați cu încredere. Șina pentru haine Andrew James Easy Hang este acoperită de o garanție de 2 ani a producătorului.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.